Dannemare via Nakskov

img_5082opt.jpg

img_5084opt.jpg

På Nakskov Station, stod Gerhard og hentede mig. Det var dejligt at se ham. Det var længe siden sidst. Sidst var han her og besøge mig og se min lejlighed. Vi snakkede og kørte mod Dannemare efter det meget korte gensyn med Nakskov, som jeg stadig synes er en dejlig by, og hvor jeg også føler mig hjemme nu, hvor jeg kom tilbage. Det var sådan lidt underligt. Men asted kom vi og snakken gik. Jeg skulle jo stoppe undervejs og se det smukke landskab. Dejligt at se marker igen, for dybest set ville jeg jo gerne bo i det hus på landet, men jeg ved jo nu, at der også er bagsider af medaljen og når alt her skikket sig som det nu har, så er det fin t sådan. Men alt det med, hvad lykken er vender jeg tilbage til senere. Meget kort er lykken ihvertfald også venner som Karin og Gerhard.

img_5085opt.jpg
Vejrguderne viste stadig tænder, og sådan her så der ud da vi landede hos Gerhard. Billedet er udsigten fra hans stue i den ene ende

img_5087opt.jpg
Drejede man sig bare en halv omgang, så himmelen sådan her ud, og så var der da håb forude….måske!

img_5088opt.jpg

img_5090opt.jpg

img_5091opt.jpg

Efter turen til Dannemare, trængte vi stærkt for en kop te. Det fik vi så Earl Grey faldt valget på, selvom G. havde mange spændende ting i skabet, så lystede jeg (jeg fik selvfølgelig lov at vælge) den gedine Earl! Dertil gode småkager med chokolade – nogen ordentlige basser, men efter sådan en togtur var de lige tilpas – der er man gået lidt sukkerkold. Det med grisene kommer jeg tilbage til 😀

Gerhard mente (jeg var enig), at vi skulle en tur til Diget og vandet. Vejret tog sig nu ikke for godt ud, den vej men vi kastede os ud i det, og kørte en tur derudaf!

1 thought on “Dannemare via Nakskov

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Gerhard og grisene

Der er lukket for kommentarer.