Den hører til

Jeg sov længe, længe, længe! Ovenpå flere dages aktivitet og snak og ståen relativt tidligt op og en lang og god aften med rødvin, var jeg kørt træt. Så jeg sov til 10 minutter over 10. Jeg skyndte mig at komme ned og i bad, for jeg skulle være hos mit næste stop på turen ved 11.30 tiden senest. Gerhard diskede selvfølgelig op med lækker morgenmad og som det vil ses på billederne skinnede solen fra en skyfri. Helt perfekt.

Ã…se min meget ældre veninde (hun er 94) er på plejehjemmet i Dannemare. Det er i gåafstand fra Gerhard. Nu ville det i det hele taget være synd og sige, at det er en stor by – den består næsten kun af hovedgaden. Lolland er ikke nogen rig landsdel, men kirker, det er de rige på og enhver flække med respekt for sig selv stort set, har en mere el. mindre yndig af slagsen. Dannemare er også rigtig pæn udvendig fra set. Jeg havde ikke tiden til at efterforske indeni, hvis adgang havde været mulig. Man kan dernede være heldig også hvis man træffer på graveren, men nu var det jo lørdag og ikke søndag. Vil du se flere kirker ligger de her.

img_5113opt.jpg

img_5116opt.jpg

img_5117opt.jpg

2 thoughts on “Den hører til

  1. Sikke smukke kirker du har fotograferet, jeg har lige kigget på alle dine billeder. Det er pudsigt, du kommer så langt fra og har fotograferet flere kirker hernede fra end jeg har. Er det tilfældige kirker, eller har du haft et ærinde i dem?
    Jeg ville fotografere familiegravsteder på Bursø og Hunseby Kirke i går, men kom desværre for sent, de var nedlagt.

Der er lukket for kommentarer.