En tur til vandet

img_5096opt.jpg

img_5098opt.jpg

img_5099opt.jpg

Som det ses var himlen meget dramatisk, og vejret vidste ikke rigtig, hvad det skulle. Her ser det mest ud til regn, men det holdt vel tørt en 10 min. hvor vi gik henad stranden og kiggede efter sten med huller i (dem fandt vi ingen af), muslingeskaller og sten, der bare var flotte. Jeg fandt nogen sten, og en meget flot en med blå farver, jeg gav Gerhard og en hel muslingeskal (ellers havde jeg meste fundet nogen, der var i stykker, som vi delte! Og så begyndte det at regne…så vi vendte næsen hjemover, selvom vi egentlig havde besluttet at blive og se om det holdt op. Grunden til at vi så alligevel valgte at vende hjem, var mig og mine hofter, som brokkede sig over den tur, vi allerede havde gået. Men det var også rigtig dejligt at blive blæst igennem.Billedet med traktoren er helt ned til stranden, hvor marken går ned. Det er ligesådan på den anden side, dog med et sommerhusområde også. På den side skal der bygges et feriecenter og alt muligt. Det huer mig ikke, for der er så dejligt fredeligt dernede og så få steder, man kan få fred og ro i Danmark og jeg synes ærligt talt der er feriecenter nok med Lalandia. Men de spørger jo ikke mig!

img_5100opt.jpg

img_5101opt.jpg

img_5102rettet.jpg

Se nu var der jo igen en venlig sjæl i blogland, der hjalp. Michael var så sød at rette min horrisont, og hold da fest hvor det pyntede! TUSIND TAK! Senere skal han lære mig, hvordan man gør, for det er dælme da smart! Nu kan jeg nyde min meget dramatiske himmel meget bedre 🙂

6 thoughts on “En tur til vandet

  1. Catarina – Tusind tak skal du have, ja det blev ikke så ringe endda, bortset fra den horrisont, som i farten tiltede, men det var der råd for jo :-”

    Helle – Jeg har Image Ready og det går såmænd okay med det, men jeg har overvejet nævnte Photoshop Elements på et tidspunkt. Det er jo lige om at kende de muligheder der er.

  2. Jeg kan anbefale dig at bruge Photoshop Elements til din billedbehandling, det er ikke så dyrt og så er det nemt – der findes også mange bøger som kan hjælpe dig…

  3. Jeg ved godt at du uploader dine billeder ubehandlede, men den horisont er nu let at rette op på (og det gør billedet meget flottere!)

Der er lukket for kommentarer.