Gerhard og grisene

img_5086opt.jpg

img_5094opt.jpg

img_5092opt.jpg

img_5093opt.jpg

img_5089opt.jpg

Gerhard har mange sjove ting, og er en meget speciel mand. Grisene lovede jeg at komme tilbage til. Kruset og tekanden (som her ses forfra) er bare en mikrodel af de grise, der findes hos Gerhad som det ses ovenfor. Det startede for mange, mange år siden hvor en el. anden gav ham en gris i en el. anden form, jeg ikke lige husker, og så greb ideen om sig, således at alle nu og i flere år har oversvømmet hans hus med grise i enhver tænkelig form. Uden at Gerhard overhovedet har bedt om det. Som det ses ovenfor er det blevet til en ganske betragtelig samling, og det er “kun” dem i skabet. Han har jo så også krus, tekande, toaster (har jeg givet ham, og en pølsegris), køkkenrulleholder, varmebriks m.m. – for ikke at tale om mange, mange fotos af grisebasserne også 😀 Faktisk fik han også en rigtig gris engang!

Ovenfor ses hans samling af sten og skaller også, eller nogen af dem, og det sjove skilt, har han lige fået af en anden god veninde – på dansk står der:

Herren give mig tålmodighed, men det skal være NU!