Pasta a la Gerhard

Da vi kom hjem fra vandet fik jeg besked på, at lægge mig og hvile mig på sofaen. Jeg fik tæppe og det hele og Gerhard gik i køkkenet og snart bredte der sig en liflig duft derude fra. Imens fik jeg dejlig musik i ørerne – det var Brahms Requiem. Som Jakob i sin tid var mentor for heavy-rock’en er Gerhard det udi det klassiske. Jeg er jo vild med Mozartz’s Requiem, som jeg også fik forærende af Gerhard. Derudover har jeg Vivaldi’s på bånd, men det skal jeg også have skaffet på CD engang.

Da maden var ved at være klar kom Gerhard med lækker rødvin og vi skålede. Menuen var pasta med tomatsauce og fetaost og smagte bare skønt. Jeg glemte at få at vide af Gerhard, hvilken tomatsauce det var han havde brugt, men det kan da nåes endnu! Uhm det var godt!

Resten af aftenen gik som den plejer med snak om verdenssituationen, musik og mere musik og rødvin og hvidvin – slet ikke det dårligste 😉 Og jeg fik introduceret en ny sanger Franco Corelli – (1921-2003).

Nu må mit stakkels hoved have en pause, og så må I have resten og sidste del af turen imorgen!

3 thoughts on “Pasta a la Gerhard

  1. :d Tak for din hilsen Sanne – Den var også god den pastaret, det lover jeg dig, men det er da det letteste i verden – Tomatssaucen er bare hakkede flåede tomater 😉

    Knus Deborah

  2. Er på vej i seng, men skulle lige ind og læse på din blog, som altid læses med stor fornøjelse, du er fantastisk til at skrive og tage billeder. Den pastaret kunne mine smagsløg godt tænke sig at overfalde….jeg fik helt lyst til at række ind med en gaffel igennem skærmen.

    Knus Sanne

Der er lukket for kommentarer.