Solfyldt morgen, men efterår

Så blev det morgen igen, og mandag! Jeg har jo af gode grunde intet forhold til, at det er mandag sådan arbejdsmæssigt, men uanset mine følelser er det en arbejdsuge, der starter. Og det føles da anderledes, for energien rundt en, er jo anderledes uanset om man skal afsted el. ej. Energien er god her til morgen, det er en klar frisk blå himmel og jeg kan gå igang her ved computeren. Jeg er træt, har ikke helt sovet nok, men jeg har en del her, jeg skal have lavet. Så tager jeg en lur senere håber jeg! Har lige fået betalt regninger, det er også en rar ting at få ud af verden. Mobilos skal lige tankes op, og så er vi klar til at fortsætte skriveriet. Håber solen skinner på dig, hvor end du er 🙂

3 thoughts on “Solfyldt morgen, men efterår

  1. Vejret har været rimeligt her i Rødbyhavn. Det regnede lidt i formiddag, men har holdt tørt i eftermiddag. Det har jeg været glad for, for jeg er hundepasser til en lille hvalp, som ikke er renlig, så er det dejligt terrassedøren kan stå åben.

  2. Solen skinner på Fyn og det er dejligt \:d/ Jeg har lige læst dine indlæg igennem om din tur, det lyder til at det var en rigtig dejlig forkælelsestur for både legeme og sjæl…:)

Der er lukket for kommentarer.