Afsked

img_5148opt.jpg

img_5149opt.jpg

img_5152opt.jpg

Så nåede vi til Nakskov, og her er lidt scener derfra. Først fra stationen og det sidste er ude på gaden ned mod sukkerfabrikken som er byens hjerte kan man sige. Jeg har godt nok stået på den station nogen gange,og skulle med toget. Og som regel har det jo været glædeligt, og fordi jeg skulle besøge venner og familie i København. Til gengæld husker jeg så også meget tydeligt, da min mor døde,og den togtur ind. Det var langt fra at være nogen god oplevelse. Men igen reddede G. mig, og kørte mig fluks til Stationen og tog sig af mit hus og katte. Sådan en ven er han! Helt uvurderlig. Farvel fra Lolland, Dannemare og Nakskov, og stor tak til Gerhard for at jeg måtte komme!

img_5153opt.jpgPå vej hjem i toget fangede jeg lige denne smukke stationsbygning, en af de få, de ikke har ødelagt. Glumsø!

Alle billederne fra turen ligger samlet her, hvis du har lyst til at se dem der også!