Et sidste kig

Et sidste kig rundt inden, jeg skulle forlade det dejlige Lolland. Antikbutikken lå strategisk placeret så den kom jeg lige forbi, og jeg kunne ikke lade være at kigge. Men jeg købte ikke noget. Det er jeg lidt stolt af, for som sagt, fristelser var der rigeligt af.

img_5124opt.jpg

img_5135opt.jpg

img_5139opt.jpg

img_5140opt.jpg

img_5144opt.jpg

img_5138opt.jpg

img_5145opt.jpg

Det var så det sidste kig på vej tilbage til Gerhard, som sød som han er, selvfølgelig kørte mig til stationen i Nakskov. De smukke popler er fanget meget tæt på, hvor G. bor. Jeg har altid elsket popler og derfor skulle de jo da foreviges. Der er en del af dem på Lolland. Her i byen ser man dem ikke meget, men flotte er de synes jeg.

Efter en dejlig ferie havde jeg næsten ikke lyst til at tage derfra igen. Lolland har en stor plads i mit hjerte for altid, men jeg er lykkelig for at jeg kan komme derned på ferie, nu hvor jeg ikke skal bo der. Forhåbentlig har jeg med mine billeder fået illustreret hvorfor!

2 thoughts on “Et sidste kig

  1. Bare mig – Det skal jeg nok huske at vende frygteligt tilbage til en af dagene, men som du kan forstå, er det ikke fordi, det ikke er dejligt dernede tværtimod! 🙂

  2. Hej Deborah – tidligere har du lovet at fortælle hvorfor du så alligevel ikke bor på Lolland. Da jeg selv har haft en tanken om “hus på landet” vil jeg da gerne høre det.
    At man kan fristes af “lopperier” kender jeg alt til. Se
    http://www.antikpjot.dk
    Hav det godt.

Der er lukket for kommentarer.