Idag for et år siden – R.I.P.

Mistede vi en dejlig mand, en stor personlighed og 2 små børn mistede deres far, et par forældre en søn og en sød pige mistede sin elskede mand! I den forbindelse er et år ikke ret længe. Ære være hans minde! Og en stor tanke til dem hans nærmeste, som stadig savner ganske forfærdeligt!

Jeg tænker på det, hver gang jeg ser ham i TV, hvor trist det er, at vi skal undvære hans smittende begejstring og at hans familie også må undvære ham. R.I.P. Steve – jeg er sikker på, du ikke vil blive glemt!

steveandlizard.jpg

4 thoughts on “Idag for et år siden – R.I.P.

  1. 🙁 Ja tiden den flyver bare helt vildt!!! Ja det er så trist! Jeg kan næsten ikke holde ud at se udsendelser med ham nu. Det er bare for trist at han ikke er her mere. Noget mere levende end ham findes dårligt @};-

  2. Tænk at der allerede er gået et år 😮 Det er sørgeligt, at han skulle dø så ung, han kunne virkelig noget mht at få et godt budskab ud om, at vi skal værne om dyrene og naturen. Trist…

Der er lukket for kommentarer.