Reflektioner og afslutning

img_5253opt.jpg
Kim Andersen på smukke Miss Saigon på vej til Pompøs Cup

Jeg har haft en hjemmedag idag. Efter rejsen trænger jeg lige til at lande og finde mig selv igen, og jeg er træt som hele Ã…ses Alderdomshjem. Det må jeg sige. Men som det ses, har jeg da fået begået lidt her idag. Fik afsluttet turen til Lolland-Falster.

Næste projekt, som først bliver imorgen er alt fra Galopbanen i søndags. Det glæder jeg mig også til at skrive om. Men det må komme lidt ad gangen. Nu vil jeg gå ud og få lidt mad, og så give jer et billede af smukke Miss Saigon, som der er på vej ned på banen. Hvordan det gik, ved nogen nok godt, og ellers skriver jeg om det senere. Kim Andersen førstejockey hos træner Søren Jensen, hvor Miss Saigon også er i træning.

Desværre har jeg fundet ud af, at til det her brug, der har mit kamera sine absolutte begrænsninger. Er det bare lidt mørkt i vejret som i søndags, og kommer der noget afstand på, så viser det sig meget hurtigt, og således også her. Og det er altså ærgerligt, når man har et ellers super billede – jeg kommer nok til at investere i et større Canon på et tidspunkt, til supplement!!! Hm! Kan I nu have en god aften!

2 thoughts on “Reflektioner og afslutning

  1. Johanna – Tusind tak – dejligt at komme hjem også! Ja, det var næsten for mange billeder. Men jeg kan jo også lade være at synes, jeg skal vise ALT her. Men når man synes, man har fået noget godt i kassen skal det jo også vises synes jeg. Men jow, jeg er træt |-)

  2. Velkommen hjem, og sikke en masse billeder du har fået taget fra din tur syd på. 🙂 Sjovt.. man er altid lidt træt efter en ferie.. haha..

Der er lukket for kommentarer.