Cava Skandinavisk Ladies Cup – Smart Guy og Finish First

Nu er det ikke fordi, jeg på nogen måde skal underkende Lea (Olsen – datter af Bent Olsen) el. hendes indsats for hun er strålende! Intet mindre og et STORT TILLYKKE herfra til hende – hvilket jeg iøvrigt også selv sagde til hende. Men lige så meget, jeg glædede mig over, at Lea kunne indkasserer sin vægt i champagne, lige så glad var jeg da mindst for, at Finish First blev. 2. Iøvrigt kan de andre vist være glade for, at Lea er for tung til at blive professionel Jockey, ellers tror jeg, de ville have problemer. Lea har iøvrigt for at par år siden vundet sin vægt i champagne også. Stort tillykke.

Finish First ér et kapitel for sig selv! Jeg mener jo, at han er tæt på at være verdens smukkeste hest. Måske ikke, men ihvertfald en af dem. Det var med hjertet oppe i halsen at en af ejerne Inge, jeg og de andre ejere ventede på, at han skulle ud i sit første løb under ny træner. Den slags er altid spændende, men især med Finish p.g.a. af hans specielle historie, som jeg vil komme ind på helt specielt ved en anden lejlighed. Først var der paddocken og her var det tydeligt, at det var en yderst veltilpas og afslappet Finish First, der gik der. Ih hvor dejligt at se. Jeg har før forsømt at få taget fotos af Finish og det skulle der rådes bod på nu, og det blev der, og så får jeg endda chancen igen næste lørdag

img_5163opt.jpg
Kredsen omkring Finish First taler om strategi for løbet fra venstre – Jockey Susanne Springer, træner Hanne Bechmann, i midten Inge Østerby, som havde inviteret mig med i Paddocken og resten af ejerne

img_5164opt.jpgFinish First smuk og veltilpas i paddocken

img_5169opt.jpg Med Jockey Susanne Springer og ørerne fremme

img_5172opt.jpg
Lea Olsen på Smart Guy og Susanne Springer på Finish First efter de er blevet 1. og 2. i mål. Finish kunne ikke true Smart Guy, men han var lige i hælene på ham og løb fabelagtigt! Det var rigtig flot af dem begge, og Inge og resten af ejerne omkring Finish og jeg selv var da bare SÃ… glade!!! Her kommer flere fotos af den flotte fyr

img_5176opt.jpg
Finish er utroligt nysgerrig og interesseret i, hvad der sker omkring ham, hvilket vil ses på de her fotos i baggrunden Lea og Bent Olsen sammen med Smart Guy

img_5174opt.jpg

img_5179opt.jpg

img_5181opt.jpgDer var andre end jeg, der synes han er en flot fyr og ville fotografere og som det ses, nød han opmærksomheden

img_5182opt.jpg

img_5183opt.jpgMan skal da have det hele med

img_5184opt.jpgSå er det vist lige før, der er styr på det hele, og vi godt kan gå – er han ikke smuk!?

3 thoughts on “Cava Skandinavisk Ladies Cup – Smart Guy og Finish First

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Dansk Galops Auktionsløb - Lois Lane

  2. Hej Debs!
    Tusind tak for linket! Det er bare så fine billeder af Finish First. Han ligner rigtig meget min gamle Merano, da han løb væddeløb for maaange år siden. :0)
    Stort knus
    Margit

Der er lukket for kommentarer.