Dansk Galops Auktionsløb – Lois Lane

img_5188opt.jpg
Forrest Sang Real med Manuel Martinez, som blev 2. efter Lois Lane og bag ham er det Nicholas Cordrey på Cut Royale

img_5191opt.jpg

img_5192opt.jpg
Lois Lane “giver baghov” til resten af feltet. Længst til venstre ses Sang Real og lige bag Lois Lane anes Capisce

img_5193opt.jpgPå forhånd var hun favorit, og det levede hun op til i stor, stor stil. Ikke at der ikke var andre, der var spået en chance, bla. smukke Capisce og Jolie Fleur ligeledes, men det blev så til en 3. plads til Capisce og Jolie Fleur var næsten sidst i mål. Men som sagt vandt Lois Lane, og var med til at gøre dagen HELT FANTASTISK for Hanne Bechmann, som allerede jo havde startet blidt ud med en 2. plads til Finish First og senere på dagen var der jo bare dobbelt lykke i posen til hende – det vender vi tilbage til. Her er det ihverfald Louis Lane brun hp v/Academy Award – Lois – Reddet til sejr af Cathrine Weilby, ejet af Cartoons Racing, opdrættet af Stutteri Hjortebo og som sagt trænet af Hanne Bechmann – STORT tillykke til dem alle!!

img_5194opt.jpg

img_5195opt.jpg
Træner Hanne Bechmann, Cathrine Weilby på Lois Lane og ejerne

img_5197opt.jpg
En jublende glad Cathrine Weilby på Lois Lane