Driver os til vanvid – Snap Preview

Jeg har nu konsulteret med Michael, for det sk.. Snap Preview virker stadig ikke. Det virkede forleden, da jeg var hos min veninde, og det virker i IE. Bare ikke her i Firefox. Vi har kigget indstillinger, og gjort ved, og genindstalleret Firefox og Michael har stået på hovedet i koder og ting i maskinhuset – altsammen forgæves. Er der nogen der har en ide til, hvad der er galt. Der var “kuk” i det i forvejen, hvorfor jeg gik ind i options, og så forsvandt den helt og det har den været siden. Hvad kan jeg gøre!? HJÆÆÆLP!!!!

Det er iøvrigt ikke kun mig, der har problemer med det. Jakob, min gode ven i nu Bangladesh, ikke Thailand har også! Han endte med at bare at give op – jeg er mere stædig!!! 😉

2 thoughts on “Driver os til vanvid – Snap Preview

  1. Bortset fra, at jeg virkelig ikke bryder mig om den Snap-ting, fordi den generer mit øje, hvad er der så galt med den i FF?

    Hos mig funker det fint, når jeg holder musen henover.

Der er lukket for kommentarer.