Efterår og rationering

img_5292opt.jpg

img_5297opt.jpg

Jeg synes da lige her til morgen, at jeg ville se, hvordan det stod til på altanen. Det stod sådan okay til. Marguritten lever i fin stil stadig og ligeledes gør nelliken, men den blomstre ikke mere. Det gør Marguritten og så havde det jo regnet….hm, måske jeg lige skulle opfriske det med regnvejr og makro – og det gjorde jeg så, og se engang nogen pletskud man kan få fra en efterårsregnfuld morgen og en spansk margurit – det er da mageløst! Jeg skal have kigget på det tips, jeg fandt på nettet til, hvordan jeg får den til at overleve. Det er tid at få pakket altanen helt ned. Petuniaerne lever da også stadig, men kønne kan de næppe siges at være.

img_5298opt.jpg

img_5301opt.jpg

Overskriften hentyder selvfølgelig til, at det ér blevet efterår i stor stil og her er det gråt og regnfuldt og ikke særlig varmt. Rationeringen går på, at jeg jo i min begejstring over dels min tur og galopbanen, har fået overdrevet mine aktiviteter her. Det har resulteret i et hoved, med en hovedpine der har kunnet holde en mindre elefant vågen. Ikke så morsomt, og passer jeg ikke på nu, så kan jeg gå med den konstant, for den ligger lige under overfladen. Det irriterer mig ad h….. til, for jeg har SÃ… meget, jeg gerne vil have skrevet – jeg er jo bl.a. kun lige begyndt på Galopbanen fra i søndags 🙁 Men det må altså blive, når jeg kan, for hovedet leger ikke med som jeg gerne vil. Jeg ved det jo godt, men fordi jeg har haft fundet ballancen længe, så tror jeg pludselig “at jeg kan gå på vandet” og så går det selvfølgelig galt – det kans jeg ikke!! 😀 Så jeg er så på rationering og må tage det meget roligt med indsatsen her ikke af lyst, men af nødvendighed. Så jer der venter spændt på sidsten fra Galopbanen – bær venligst over med mig og mit hoved 🙂 Nu står den på indkøb og så får vi se. Bare nu den smule, så brokker hovedet sig – pokkers osse!!! :((

7 thoughts on “Efterår og rationering

 1. UUUUh søde!!!! ENDNU et af dine fotos, som jeg bare MÃ… male en dag!! Jeg må da hellere få gang i den blomsterserie….:)
  Knus
  Lotte

 2. Emmaline – Tusind tak – nej det har ikke noget med skuldrene at gøre! Desværre havde jeg nær sagt 🙂

  Maggie – Velkommen til – husker ikke om du har “pippet med” før? Anyway, jeg har ikke lystret helt, men har skrevet lidt og ordnet lidt fotos! Jeg skal jo være færdig, men NU er det også slut kan jeg mærke, og så skal jeg ud og prøve at lave Gerhards Pasta. Ja smileyerne er jeg også ret glad for. Elsker smileyer.

  Kaja og Helle – Tak skal I have! Hovedet var bedre, men tosset igen, så jeg må hellere løbe min vej.

 3. Superflotte billeder – så lækre 🙂 – Kroppen har det jo med at bestemme 😉 – så du må hellere “lystre” – P.S. jeg er synes dine smileys er helt skønne.

 4. Tag du dig bare en afslapningsdag, så hovedet kommer på plads 😉 Det er drøn irriterende når fysikken ikke vil være med til alle de gode idéer, man har i hovedet, men det eneste man kan gøre noget ved, er ens holdning til det. Er det skuldrene som knudrer og giver hovedpine?

  Under alle omstændigheder må du have en god dag 🙂 Og så er det nogle rigtig flotte billeder, du har taget \:d/

Der er lukket for kommentarer.