Nu fik jeg lige selv lyst til at prøve Gerhards pastaret. Jeg lavede lidt om på den, men det var kun i form af en smule chiliolie og squash. Målene behøver altså ikke være så nøjagtige igen, men her kommer på slump, hvad jeg brugte idag:
1 dåse hakkede tomater
2 løg
2-3 spsk. Fetatern
2 tsk. herbes de provence
1 tsk. paprika
salt og peber
Et par blade frisk basilikum
1 grønsagsboillonterning
Olivenolie
1 tsk. chiliolie
Et lille stykke squash i små tynde tern
1 lille håndfuld spaghetti
Løg, squash og krydderier svitses i olier til squash er næsten mørt og løget klart og gerne lidt længere. Mens pastaen koger. De hakkede tomater, bouillonterning, feta og paprika tilsættes og det småsimre lidt. Når pastaen er kogt blandes pasta og sauce, smages til med salt og peber og pyntes med den friske basillikum.
Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Rød pasta 7,5 point
Hanne – Tusind tak! Du er meget velkommen!
Mmm det ser lækkert ud – det må afprøves. Du har bare tit nogen helt vildt lækre opskrifter 🙂 Kan jo blive helt misundelig 😉
Marianne – Du er altid sød, tak – det smager godt og er let at lave! \:d/
Selv her meget tidlig om morgen ser det lækkert ud!