Gerhard’s Pasta a la mig

img_5311opt.jpg

Nu fik jeg lige selv lyst til at prøve Gerhards pastaret. Jeg lavede lidt om på den, men det var kun i form af en smule chiliolie og squash. Målene behøver altså ikke være så nøjagtige igen, men her kommer på slump, hvad jeg brugte idag:

1 dåse hakkede tomater

2 løg

2-3 spsk. Fetatern

2 tsk. herbes de provence

1 tsk. paprika

salt og peber

Et par blade frisk basilikum

1 grønsagsboillonterning

Olivenolie

1 tsk. chiliolie

Et lille stykke squash i små tynde tern

1 lille håndfuld spaghetti

Løg, squash og krydderier svitses i olier til squash er næsten mørt og løget klart og gerne lidt længere. Mens pastaen koger. De hakkede tomater, bouillonterning, feta og paprika tilsættes og det småsimre lidt. Når pastaen er kogt blandes pasta og sauce, smages til med salt og peber og pyntes med den friske basillikum.

5 thoughts on “Gerhard’s Pasta a la mig

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Rød pasta 7,5 point

Der er lukket for kommentarer.