Præsentation før Dansk Oaks

img_5208opt.jpg
Manuel Santos på Our Actress, Manuel Martinez på Naja og Cathrine Weilby på Belle

img_5210opt.jpg
Manuel Santos på Our Actresss

img_5212opt.jpg
Fernando Diaz på Bella Donna

img_5214opt.jpg
Nicholas Cordrey på Good Girl

img_5215opt.jpgJacob Johansen på Amazing Vibe

img_5216opt.jpg
Så vendes der, og der skal kantres til start – det er det bedste i verden og stå ved hegnet når de kommer forbi 😀

img_5217opt.jpgNaja som kommer i mål 2. efter Good Girl forrest

img_5220opt.jpg
Fantastiske Good Girl – her på vej til start og sejr i Dansk Oaks 2007

2 thoughts on “Præsentation før Dansk Oaks

  1. Catarina – Det var vel nok dejligt! Især de indlæg vil jeg selvfølgelig gerne have respons på også, da du jo nok fornemmer, det er dér mit hjerte er i stor stil. Og iøvrigt, hvis der er noget, du vil vide, så spørg – hvis ikke lige jeg selv ved det, kender jeg jo ihvertfald nogen, der gør!

    Det er dejligt faktisk især med sådan en kommentar fra dig, som intet kender til det, for en af ønskerne, er jo netop også at udbrede kendskabet til sporten. Så tusind tak for din søde kommentar, og det glæder mig, at du kigger med! Rigtig god weekend til dig!

  2. Deborah, jeg har vist aldrig skrevet en kommentar til dine indlæg om galopsport og heste, ikke fordi jeg ikke læser dem, for det gør jeg, jeg har bare ikke en dyt forstan på heste eller galopsport.

    Jeg synes dog alligevel du skal vide at jeg synes det er nogle rigtige flotte billeder du får taget og hestene er også flotte. Så selvom jeg ikke kommentere så til, ej heller fremover, så er billederne flotte.

Der er lukket for kommentarer.