Stå op – mig???

img_5317opt.jpg

Ikke på vilkår

Synes hun næsten at sige. Hun bliver enormt sur på mig, hvis jeg skulle få den idé, at sengen også skal redes. Det gør jeg nu, men nogengange, lader jeg hende ligge, fordi jeg simpelthen ikke kan nænne og flytte på hende, når hun sover så godt. Men nu er der jo det ved det, at det gør hun gerne det meste af dagen, så jeg kommer til at flytte på hende lige om lidt, så jeg kan få redt sengen. På den anden side, så skal jeg støvsuge, og når støvsugeren viser sig, så er hun den der er pist borte…..

img_5315opt.jpg

img_5316opt.jpg

4 thoughts on “Stå op – mig???

  1. Karin – Der blev støvsuget omend det holdt hårdt, for den kæmpede jo med opmærksomheden sammen med Dr. Phil 😉 – han vandt i først heat, men jeg støvsugede pænt bagefter 😀

    Emmaline – Du har lige regnet den ud har du 🙂

    Andrea – Hun er en dejlig, dejlig lille mis! Jeg ved ikke, hvad det er med støvsugere, men alle mine katte (har haft 2 andre også) har hadet den!

  2. Hvor har hun nogle dejlige poter 😉 Resten af katten er også cute.

    Hvad er det med katte og støvsugere? Mine er fx kolde over for boremaskine og fliseskærer, men støvsugeren sender dem på vild flugt.

Der er lukket for kommentarer.