En ære… Tusind tak!

marianne_6_.jpgJeg er lige kommet hjem fra en dejlig dag blandt søde dejlige mennesker på Galopbanen! Hygget med Dorte som kom derned og har hilst på ½ mill mennesker (overdrivelse fremmer forståelsen), har hygget mig med Margit også, og hilst på en gammel bekendt – hendes hest, og fået et dejligt knus af en anden sød veninde Jane, og og…. lutter dejlige oplevelser og ikke mindst smukke heste!!

Så skulle man ikke tro, det bliver meget bedre, indtil jeg kommer hjem og først har Andrea og siden Nina sørme tildelt mig den her pris! TUSIND TAK begge to – det luner helt vildt meget, og jeg er meget glad for det!

Man kan da kun blive beæret, når man læser kriterierne for at få prisen:

Schmooze Award er prisen til bloggere som ubesværet snor deres veje ud og ind af blogosfæren og efterlader venlige spor og smil og på den måde, med glæde, skaber nye venner på vejen. De indskrænker ikke deres besøg til kun at gælde de rige og succesfulde men bruger også tid på at byde nye bloggere velkomne. De er dem som drager hinanden ind i meningsfulde samtaler og de nægter at lade sig nøje med en simpel hilsen (goddag) – i hele processen lykkes det dem at skabe en følelse af nærhed og venskab.

Og så skal prisen jo sendes videre:

Ella

Therese


Emmaline

Ole

Henriette

Marianne

Og en Marianne mere…

og til sidst Catarina

Faktisk er der en mere, der skulle have den her pris, men jeg er ikke sikker på hun vil have den, og derfor får hun den ikke 😀 – Anita, hvis du vil modtage, så lad vide, så får du også!!!!! 😉

Anita har nu takket ja til sin pris! 😀 Dejligt nok for hun har sandelig fortjent den!

14 thoughts on “En ære… Tusind tak!

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Undren - er det Janteloven?

 2. Pingback: Catarina » Blog Archive » Pris

 3. Tusinde tak fordi du vil give prisen videre til mig, jeg er beæret :”> Jeg ville selv ha’ givet prisen til dig, men jeg så du allerede havde fået den. Ordene bag prisen passer ellers rigtig godt til dig 😡

 4. 1000 tak Deborah, det er sødt af dig at tænke på mig 🙂 Nu må jeg så se om jeg kan “hitte ud af det” :”>

  Kan du have en god søndag :d/

 5. Pingback: CopenhagenDaily » Blog Archive » En pris

 6. Og igen skriver jeg lige her til dig. Tusind tak for det , det gør mig da utroligt glad. Især fordi jeg ikke selv syntes jeg bidrager med noget særligt revolutionerende… smil

  Men det var en meget dejlig ” gave ” at få.

  Knus Skovtrold

 7. Jeg kan se, at jeg egentlig har sendt til for mange, for kriteriet var vist fem, læser jeg mig til nu. Det kunne jeg ikke lige finde før, og faktisk, er der flere der fortjener, men de har så heldigvis fået af andre end mig 🙂

 8. Ingen har dog hjulpet mig mere end du, så selvfølgelig er du selvskreven – og udfylder helt! Hjælpsomhed i den grad, MÃ… absolut være at opfylde kriterierne! Så ganske! Basta 😉

 9. Jamen dog. Tak!
  Jeg er da beæret over at modtage sådan en pris, men…

  Den beskrivelse du lister i indlægget, ser jeg ikke mig selv udfylde helt. Derfor vil jeg blot igen sige at jeg er beæret (det ER jeg!), men mener så absolut der er andre bloggere der er mere selvskrevne til at modtage den

 10. Anita – det var da så lidt og ganske fortjent – God bedring! Send du videre, når du orker! Alle har da forståelse for, at du er helt groggy lige nu! 🙂

 11. He he, jeg er beæret over at modtage den Deborah, men jeg er så dum til at få sendt videre. Især ligenu, hvor jeg er helt groggy.

  Jeg tacker så mycket 😉

Der er lukket for kommentarer.