Gad vide….

img_5351opt.jpg
Espen Ski ved et nyt bekendtskab – The Pirate – den smukkeste brune hingst efter Primatico! Han vandt Holger Danske Cup idag

hvordan hulen, jeg skal nå det! Jeg er ikke engang færdig med løbsdagen fra sidste uge! Nu tog jeg så helt bevidst ikke ret mange billleder idag, men nogen blev det da til alligevel. Overvejelsen går på, simpelthen og droppe at skrive mere fra sidste løbsdag, og lade det blive ved smukke Good Girl, og så kan dem der lyster for det se billederne fra resten af løbsdagen her. Ellers får jeg aldrig bund i det! Og da det skal være lyst og glæde der driver det, så må den slags beslutninger også til – for se klokken, og jeg har endnu ikke fået mad 😀 – Kan I have en god aften!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.