Solskinsmad i regnvejr

img_5321opt.jpg

Nu var den overordnede plan jo, at jeg skulle på banen idag! Men det øser ned nu! Nå, men for at have lidt at stå imod med, besluttede jeg at morgenmaden/frokost kom til at stå på en æggemad. Når det falder på de kogte af den slags, kan jeg bedst lide dem som her – smilende! Rent solskin på en her grå dag. Dælme da typisk, det skulle være så fint igår, og så regne idag, når der er løb! 🙁

Dorte har haft ringet. Vi talte om, at mødes dernede, men hvis det er så træls vejr, så gider hun ihvertfald ikke og som sagt, bliver det ved at øse, så gør jeg heller ikke!

2 thoughts on “Solskinsmad i regnvejr

  1. Helle – Solen kom også her, men det har stormet, så det er helt vildt! Så man er blevet godt blæst igennem! Dejligt, du fandt inspiration! 🙂

  2. Jeg tror l i i i g e, at jeg vil nævne, at vi har det dejligste solskinsvejr her i Arden og omegn! 😉 Jeg skal snart have smilende æg, jeg havde lige glemt, hvor godt det smager. Tak for inspirationen.

Der er lukket for kommentarer.