Udyr i Pelican Bay

pelicanbay.jpg

Hvis du kan tage National Geographic Channel så kommer der kl. 22 en udsendelse, der foregår i Pelican Bay, et sted hvor USA’s farligste fanger holdes indespærret. Tro mig, du drømte ikke om, at der var mennesker, så gennemsyret onde og primitive… Men du kan selv se iaften! Der har været flere udsendelser om de her maksimum sikkerheds fængsler. Og det er uhyggeligt!

7 thoughts on “Udyr i Pelican Bay

 1. 😮 Nej umiddelbart, er der ikke meget at komme efter l-), men i efterfølgende udsendelse, er der faktisk nogen af de her “bæster” (bandeledere) der kommer så meget til fornuft, at de :-@ til myndighederne om de ugerninger de selv har gjort. Og det hjælper til i kampen for at stoppe dem. At de aldrig får “et liv” alligevel, er så noget andet. For når de først har “sunget” er de jaget vildt! Helt bortset fra at størstedelen alligevel skal tilbringe resten af deres dage i fængsel. En af de tidligere lederne af AB=Arryan Brothers havde brugt 20 år på at bekæmpe, hvad han selv havde startet. Ikke fordi han var imod vold som sådan – men fordi man ihvertfald ikke slog uskyldige kvinder, gamle og børn ihjel #-o Men selv han kunne se, at han fortjente at være der, ligesom en anden afhopper også kunne. Han var blevet ramt på de der stod ham nærmest, sin familie! Det er stort set også det eneste middel mod den slags!:-s

 2. Med ikke at kunne redde hele verden mener jeg at de fanger der alligevel er uden for pædagogisk rækkevidde. At se et glimt er rigeligt.
  Du har da helt ret i at det sætter tingene i perspektiv, så vi måske sætter mere pris på vores gode hverdag.

 3. Det er meget uhyggeligt, men hvis du ser udsendelserne, vil du forstå, at det ER nødvendigt! Du kan se her, hvornår der kommer flere udsendelser, i samme stil – næste er om kvinder i fængsel! 🙁

 4. Hunløven – Det er skræmmende – igår var det om en lilebitte procent (mener det var 2%) af de amerikanske fanger, der hedder Aryan Brothers som står for 17% af de mord, der bliver begået i fængslerne! De beordre også mord udenfor fængslerne. Det er helt vildt. Jeg fandt lige et klip fra udsendelsen! Liggger det på bloggen.

  Bare mig – Jo jeg forstår godt det med at samle på det positive og lette, MEN for at sætte pris på det, føler jeg, det er godt også at være meget bevidst om, det knap så gode for nu at sige det mildt 😉 Nej vi kan ikke redde hele verden (forstår ikke helt, hvad du mener med det – nej ) og de her kan da slet ikke reddes 😮

 5. Kære Deborah. Du ved selv at livet kan være ikke OK. Jeg har prøvet en del. Derfor samler jeg på positive oplevelser. Zappede medens jeg løste en krydsogtværs og blev mest hængende ved Charlie æld-tusse-gamle-Landmandsliv – og jeg ved hvorfor. Samler på glæde og positive lette ting.
  Håber du forstår og håber at du også kan se at vi jo ikke kan redde hele verden. Forstår du mig?

 6. Jeg har set udsendelsen før, men skal helt sikkert se den igen.
  Måske er det fordi er menneskelig adfærd i den mest skræmmende form.

Der er lukket for kommentarer.