Den sødeste mail fra en læser

img_5376opt.jpg

Var hvad der ventede mig i min mailbox her til morgen. Og hvor var det dejligt. Det er en sidegevinst, der er ved blogverdenen, at man pludselig kan finde sådan en diamant i sin mailbox. Ikke nok med, at det som sådan var hyggeligt, at få en mail, så var det også hyggeligt, fordi vedkommende havde tænkt på mig IRL, som jeg også nogengange tager blogbekendte med ud i den virkelige verden. Læs selv her et uddrag af, hvad hun skrev til mig – er det ikke bare sødt?:

Hej Deborah
Jeg var nede i fotoforretningen i går- havde gået og tænkt på de der billeder, du er kommet til at slette fra brylluppet. Spurgte så ham fotomanden, om ikke man kan finde de der billeder inde på kortet i de der mapper som kortet automatisk laver derinde…Du ved,der er mapper derinde efter hver foto-seance (eller hvad man kalder dem). Det er på grund af de dersens blivende mapper at kortet det kan blive langsomt-fordi de ikke slettes selv om man sletter billederne.Hvis man formaterer sit kort,så slettes disse mapper og kortet det bliver hurtigt igen-altså fordi de mapper jo så bliver ”slettet”…Håber du er med – lidt svært at forklare via mail, men jeg kan jo ikke ringe til dig, så jeg forsøger at skrive. Fotomanden sagde til mig, at jeg ikke selv ville kunne finde billederne, men at han måske godt kunne. Ja, jeg ved jo så ikke, om det ville kunne lykkes for dig, hvis du kunne få lidt”prof” hjælp. Syntes bare ikke jeg kan lade være at sige det til dig. Jeg kan jo forstå på dig, at du har haft én til at hjælpe med noget inde på din side-er han ikke også fotograf, for så kan han måske hjælpe yderligere. Var i tvivl om jeg skulle skrive til dig, for man er jo ret ked af, når man er kommet til at slette billeder. Ved godt selv, men jeg vover at gøre det.

Jeg ved ikke, om det er noget, der kan lade sig gøre, men jeg vil da helt klart skrive til min fotohandler og spørge, for kunne de famøse bryllupsbilleder findes, jamen så ville det da være perfekt.

Udover dette skrev vedkommende sødt, at hun læser med dagligt og nyder mine indlæg også dem om hestene og galopbanen (det glæder jo mit gamle hjerte) 😀 og fortalte så iøvrigt lidt om sig selv. Rigtig rigtig hyggeligt at høre fra en derude, som godt nok ingen blog har, men det behøver man jo heller ikke for at læse med heldigvis. Måske hun får en, og så har jeg lovet at hjælpe så meget, jeg kan. Jeg har selvfølgelig svaret på den søde mail. Det skulle lige mangle, når vedkommende trods svigtende helbred og kræfter, har gjort sig den ulejlighed at skrive. Men jeg vil iøvrigt altid svare på en mail sendt til mig. Igen tusind tak for din søde mail!!! 🙂

P.S.: Og nu må jeg hellere skrive, at dette indlæg ER efter aftale med vedkommende 😉

10 thoughts on “Den sødeste mail fra en læser

 1. Helle – Tak for din hilsen – Ja hvis ikke jeg prøver vinder jeg ihvertfald ikke noget. Nu skal jeg bare finde ud af det. Har lige skrevet til Michael for råd.

 2. Jeg ved faktisk ikke om det kan lade sig gøre, hvis det har været brugt op, men det er faktisk nemt at gå til programmet, så prøv da at tjekke…

 3. Kaja – Det er jeg da også spændt på. Det må jeg lige prøve imorgen tidlig – og selvfølgelig skal jeg nok fortælle jer om det, hvis jeg finder dem!!! Det er skønt at lære noget, især sådan noget 😀

  M-alo – TUSIND tak for forklaring, det skulle jeg kunne finde ud af. Prøver imorgen tidlig \:d/

 4. Helles link er det helt rigtige for dig (undrer mig i øvrigt over at jeg ikke tænkte så langt da jeg læste “bryllups-indlægget” første gang).
  Programmet skal blot installeres på computeren, hvorefter du kobler dit kameras hukommelseskort til (enten via en kortlæser, eller med kabel fra kameraet). Nu skule du så være i stand til at finde dine billeder på kortet igen (hvis som det beskrives i den mail du fik, at du ikke har haft kortet formateret i mellemtiden) ved hjælp af programmet.

 5. Jeg er spændt på om du finder dine billeder, håber det sådan for dig. Så har jeg også lært lidt i dag, jeg vidste nemlig ikke, man kunne finde sine slettede billeder.
  Du må have det godt, lige nu er solen fremme her.

 6. 😐 Øh tak Helle, for det, men det lyder indviklet, men det er det måske ikke? På kameraet? Ja jeg spørger nok dumt, men jeg kan slet ikke få det til at stemme:(

Der er lukket for kommentarer.