Jeg hader misforståelsers misforståelser

img_5305opt.jpg

Lige så flot forleden morgen var, da jeg skrev mit indlæg om min undren, lige så lidt flot er det idag. Det p….. ned for nu at sige det mildt! Det ser ud til, at jeg på godt gammelt dansk, har “jokket i spinaten” – ikke med, hvad jeg følte, da jeg skrev, men som jeg åbenbart, har fået trykt mig ud i det, og i samme omgang, har fået jokket nogen over tæerne. Nogen jeg absolut så langt fra, havde nogen intentioner om at jokke over de samme. Slet ikke! Det var en generel betragtning, og åbenbart fejltolkning af mig, og dårlige eksempler jeg brugte. Det undskylder jeg for, ligesom det faktum, at nogen følte sig stødt af en bestemt vending, jeg har brugt. Jamen det går ikke ud over forståelsen noget sted, hvis jeg undlader den, så det kan jeg sagtens. Ikke at jeg som sådan lader mig dikterer, men hvis noget er rimeligt og jeg kan se pointen, er jeg da ikke værre, end jeg sagten kan lytte til givet kritik og synspunkter. Det hermed gjort.

Jeg synes, vi skal slutte denne debat med bare at konkluderer, at det ER skønt med kommentarer, og det er dejligt at prøve at sprede så meget glæde og omsorg m.v. man overhovdet orker, på sin vej rundt i blogverdenen. OGSÃ… i form af div. priser. Men det er selvfølgelig helt op til den enkelte, om de ønsker, orker el. har lyst til at give den videre, det være sig af hvilke grunde, de end har til det. Tid kan være en, og en ikke uvæsentlig. Hvis ikke man gør behøver det så ikke at betyde, at man ikke har nogen, man værdsætter – bare at man viser det på andre måder og det er også okay. Med dette indlæg vil jeg så gerne ønske jer en god uge og en dejlig mandag, selvom det her ikke er vejret, der er det opløftende element.

7 thoughts on “Jeg hader misforståelsers misforståelser

  1. Johanna – Dét er jeg meget glad for! Og ja her har det også regnet, men solen er heldigvis på vej! Men som du siger, nok kun kort. Ja lad os nyde! TAK for din kommentar :d

    Fr. Møller – Også tusind tak for din kommentar – du har helt ret, og ja bare vi kan rode os ud af dem igen, så går det forhåbentlig 😉

  2. Kære Deborah – misforståelser er uundgåelige et medium som dette, hvor der kun er det skrevne ord at forholde sig til. Jeg synes egentlig ikke, det gør så meget, når bare de bliver opklaret ;-).

  3. Well, du har ikke trådt mig over tæerne.. og vær du glad for det. De er nemlig driv våde af alt det regn… Og nu vil jeg gå ud og nyde solen i de få minutter den nok er her 🙂

Der er lukket for kommentarer.