Underligt og desværre

img_5308opt.jpg

Det har været det meste underlige vejr idag, og jeg er lige blevet udsat for det igen. Solen var fint fremme og det blev den ved med imens det øsede ned! Ja, ja hvorfor ikke. Fotoet er fra min sidste regnvejrssession, hvor jeg tog denne hængepelargonie ind, men inden fik jeg altså taget det her lidt specielle foto.

Med hensyn til de slettede bryllupsfotos, mener Jakob at det ikke kan lade sig gøre, når jeg har haft brugt mit kort op efterfølgende!? Jeg ved det ikke, men han ville ikke besvære sig med at prøve….så hvis nogen ved noget andet, så må I da godt sige det. Det kan jo være, I har glemt at tage højde for det? Jeg aner jo ingenting, men tænkte selvfølgelig, at kunne det lade sig gøre var det jo super. På den anden side, gider jeg jo heller ikke prøve, hvis det er hovedløs gerning.

Nu vil jeg gå ud og få lidt mad, vegetarisk idag….

7 thoughts on “Underligt og desværre

 1. Lottepigen – Det giver jo helt sig selv nu, for det er jo efterår nu og snart vinter, så du har hele vinteren til det! 😀 Tak for @};- Glad for, at du kan lide dem, og jeg glæder mig til at se dig male dem.

  Knus Deborah

 2. Debs for h……!! Nu MÃ… du altså lige få hold på alle de FEDE blomsterfotos – ihvertfald indtil jeg i det mindste kommer igang med at male dem!!!!!!!!!! :o)
  Jøsses hvor er du bare en knag til det dér!!

  Må vist hellere enten komme igang – eller stoppe med at læse dine blogs :((.

  Stort kram,
  Lotte

 3. Tina omme i London – Tak skal du have. Ja det er ret specielt, men jeg kan også godt lide. Dejligt at høre fra dig!! 🙂

  Tina – Ja det er lidt ærgerligt, men når jeg finder ud af, hvordan programmet fungerer, så har jeg det til en anden god gang, skulle jeg kvaje mig igen! Ikke at jeg satser på det, men man ved jo aldrig 😉

  Michael – Ja surt, du ikke kom på det i sin tid, men skidt, jeg er kommet mig, og så ved jeg det til en anden gang, skulle galt gå – jeg skal bare have lidt hjælp til hvordan skidtet fungerer 😕

  Nina – Tusind tak! Tror ikke meget på det, men et forsøg værd i det mindste! No pain no gain, som man siger 😀

 4. Jeg har prøvet dette nummer mange gange… og har selv software til at redde billeder fra slettede kort!
  MEN hvis man formaterer kortet, er dataene tabt!! Og ofte også hvis man benytter kortet igen, før man har forsøgt at redde data! Desværre…

  Men giv det en chance!!! Hvis du ikke prøver, vinder du ikke noget 😉

 5. Jakob har nok ret. Hvis kortet efterfølgende har været fyldt helt ud, er der sikkert ikke ret meget at gøre.

  Personligt ville jeg nu nok prøve alligevel (Man kunne jo blive glædeligt overrasket!) – Det rigtige link til det tidligere omtalte program er i øvrigt:
  Smart Recovery

  Det andet program File Recovery, er til brug med rigtige harddiske, og ikke hukommelseskort!

Der er lukket for kommentarer.