Besøg hos en god ven – Finish First

img_5179opt.jpg
Finish First

enghavelyst-hannes-staldopt.jpg
Hannes stald på Enghavelyst

Min gode ven Finish First, er jo flyttet ned på Enghavelyst til Hanne Bechmann. Jeg havde fået opfordring fra Inge til at tage ned og hilse på ham, og da jeg lørdag dobbeltchekkede med Hanne og også fik “grønt lys” der, tog jeg idag ned til ham. Det passer fint at køre gennem Dyrehaven – ind oppe ved Bakken og ud nede i svinget ved Enghavelyst. Han var selvfølgelig ude, da jeg kom, men ifølge deres elev, kom de snart. Hanne kom med bilen læsset med gulerødder, så jeg havde ikke haft behov at investere i den pakke, jeg havde med, og som han ikke kunne få før senere idag alligevel.
Og hvorfor var det så. Jow, der var tandlægebesøg. Johnny som jeg tidligere har fortalt om, var på besøg og var da jeg kom igang med superhesten Good Girl, som ikke bare er utroligt smuk, og god til at løbe, men også har et godt hoved og tog det oppefra og ned det med at få raspet tænder. Det er ellers noget, der selv på os andre virker voldsomt, for det er en meget høj og ubehagelig lyd, når der files løs med de store redskaber. Og efter Good Girl, så var det altså Finish tur. Poul Hjort var hidkaldt, for han skulle bedøves. Dels vidste de, at han ikke ville tage det “i stiv arm” og dels har han været ude for så meget, så næsten uanset, skulle han bare beroliges. Det viste sig, at det på alle måder var en klog beslutning, for hans tænder var SLEMME!! Johnny er ellers en ret sindig gut, og han elsker at gøre det godt for hestene med tandplejen, som misholdt kan give store gener for hesten. Det tog ihvertfald en time, måske endda lidt mere, at ordne Finish tænder – det er længe, og han måtte have omgang nr. 2 af bedøvelsen. Alt tiden holdt jeg ham, og var helt smadret bagefter, men jeg tør ikke tænke på stakkels Johnny som skal stå bagoverbøjet, nede i knæ og file samtidig. Pyh! Men næste gang bliver det jo så meget, meget lettere! Jeg fik en, synes jeg selv, velfortjent kop kaffe og nussede lidt rundt, men det var ved at være lukketid, omend Hong Kong også skulle have ordnet bisserne. Det viste sig, at hans var næsten lige så slemme som Finish’, hvorfor han nok også kom til at blive bedøvet, og nu var Poul kørt. Så det blev så vidt jeg ved udskudt. Så det var ikke meget fornøjelse, jeg fik af Finish idag, men jeg må jo bare tage derned igen. Der var rigtig hyggeligt!

4 thoughts on “Besøg hos en god ven – Finish First

 1. Louise Møller – Dejligt at høre fra dig!! Håber du har det godt! Johnny er dygtigt helt bestemt. Ja det var en megatræls omgang – til gengæld har jeg ikke svigtet ham et sekund siden, og følger ham i tykt og tyndt. Lige nu er han så på landet og nyyyder det og er “King of the yard” nu kan du tro. Men jo han var gladere bagefter. Jeg skal nok hilse Inge fra dig. Og intet kunne pynte mere end Finish på væggen 🙂

  Også held og lykke til dig – håber vi ses i den nye sæsson.

  Knus Deborah

 2. Jeg sys det er dejligt at høre Hanne også er ivrig bruger af Johnny, som er en fantastisk dygtig hestetandlæge… 🙂
  Stakkels Finish – han må ha været ved at dø af skræk, med de tanker den lille dreng har i sit hovede fra tidligere dage.. Men mon ikke han sys forskellen bagefter har været fantastisk!… 😡
  Held og lykke med ham til næste år… Hils Inge rigtig mange gange.. Jeg har stadig billedet af hans hoved hængene på væggen fra da jeg selv red ham..

  Knus fra Louise

Der er lukket for kommentarer.