Dagen idag

img_5436opt.jpg

img_5435opt.jpg

Har været rigtig god, og jeg er så glad for, jeg kom ned i stalden og ud og cykle, men det er også en dag med tunge minder. Mange tænker på, hvad de lavede idag for 6 år siden, og langt de fleste af os kan huske, hvad der skete, hvor vi var o.s.v. 11. september 2001. Jeg kan ikke huske, hvorfor vi var der, men jeg mener, vi skulle hente noget, til en opgave hos min skoleveninde. Mens vi sidder der, og vist nok snakker om musik, ringer hendes kæreste og siger, at vi skal tænde fjernsynet! Og som alle andre, var vi i chock. Jeg kan slet ikke huske, hvad vi gjorde, el. hvad jeg lavede resten af dagen. Men jeg husker, at jeg var dybt chockeret og tænk alle de mennesker, der mistede livet, og som hoppede ud og hvad de ellers gjorde, og alle dem, der mistede nogen…. puha! Det er bestemt ikke for meget at mindes dem, hvert eneste år på dagen og sende alle og hver og en en tanke, og være taknemmelige for hver eneste dag, vi kan glæde os sammen med vores kære….

Ovenfor er en fin rose, jeg mødte på vejen hjem! Som det ses var himmelen på det tidspunkt, meget truende og der var ikke skygge af sol. Den er kommet igen – og det gør en stor forskel. Nu vil jeg gå ud og få et forfriskende bad, og så vil jeg ringe til Margit og fortælle hende, at jeg da meget gerne vil besøge hende imorgen! Dejligt med en uventet kærkommen invitation!

7 thoughts on “Dagen idag

 1. Nina – Tusind tak!! Heldigvis udelukker det ene ikke det andet!

  Jane – Kan sandelig godt forstå, det var en rædselsfuld dag for dig! Puha, hvor I har tænkt på MANGE mennesker – både familie og kollegaer! Det var en barsk omgang, og bare vi kunne sige, det var og bliver et enestående tilfælde, men det gør det jo nok ikke 🙁 Tusind tak for, du delte din historie med os. Knus

 2. 11. sept. 2001. Det var en hæslig dag. En veninde fra SAS som også fløj ligesom mig, ringede og sagde: Jane, luk op for fjernsynet med det samme. Og jeg sad KLISTRET til stolen hele dagen, med veninder der ringede i én uendelighed. Tårerne trillede. Vi var helt knuste. Jeg har ca. 30 familiemedlemmer som bor i New York, og alle telefonlinier var blokerede. Hvad var der sket med vores kære???
  For vi tænkte jo også på alle de kolleger (ca. 60) der hver dag overnattede i disse bygninger, fordi de 10 nederste etager var “Hilton Hotel”. SAS har hver dag ca. 6 afgange til New York ud af henholdsvis København, Stockholm, oslo og Göteborg og på hver maskine er der 12 besætningsmedlemmer. De ligger der i gennemsnit 2 nætter.
  HELT tilfældigt og mirakuløst var alle som én ude og shoppe, men det tog flere dage før man kom i kontakt med alle, da tunellen til Manhattan var spærret og alt var kaos.
  Når man tænker på, at ALLER ØVERSTE etage var en toldfri butik for besætningsmedlemmer fra alle luftfartsselskaber som plejede at stå i stimer deroppe med deres specielle købekort.
  Der er helt sikkert nogen som har holdt hånden over SAS den dag.
  Vi fik alle hjem. Efter kortere eller længere tid.
  Desværre var der ingen der holdt hånden under det SAS fly der 3 uger senere (4. oktober skulle hjem til København fra Milano). Et lille privatfly med 3 ombord tog fejl af landingsbanerne og kolliderede med MD 80 flyet som brød i brand.
  ALLE omkom, inkl. 6 dejlige gamle kolleger jeg havde fløjet jorden rundt med i mange år. En tragedie. Æret være deres minde.
  Jeg tror og mener, at det er meget vigtigt at man i hverdagen husker at sige pænt farvel til hinanden, for – hvem ved?? er det sidste gang vi ses her på jorden.
  Og det var så disse deppressive tanker jeg sad og mediterede over igår den 11. sept. 2007
  Det er om at være det rigtige sted på det rette tidspunkt.
  Hilsen Jane

 3. Men alligevel tankevækkende – og dejligt – at verden går videre, og du kan have en dejlig dag, selvom du tager dig tid til at ære og mindes. Smukke tanker, Deborah!

 4. Johanna – Jeg kan også godt huske, men tror alligevel det er sundt at opfriske! Så det gjorde jeg, måske også for på den måde at ære alle dem, der døde! Hver gør det jo på sin måde!

  Tak for ros til roserne – jeg elsker dem! 🙂

 5. Helt bestemt en frygtelig dag for mange mennesker. Skrækkelig og grusom. Har ikke set udsendeleser om det i dag.. kan sagtens huske det.

  Smukke roser du har fotograferet 🙂

Der er lukket for kommentarer.