Et dejligt charmerende hus og en ruin


img_5387opt.jpg

img_5388opt.jpg

img_5389opt.jpg

img_5392opt.jpg

Dette fine dobbelthus, ligger på vejen ud til Dyrehaven. Det er heldigvis ikke spoleret endnu, men jeg kan forestille mig, at om få år, så bliver det det måske. Det har masser af charme og læg mærke til, at de flotte blyindfattede ruder. Til venstre boede ældre mennesker, hvorfor charmen selvfølgelig var bevaret, men til min glæde så det ud til, at dem ved siden af, også (endnu) satte pris på husets særpræg. Det er iøvrigt på samme strækning, at “Anitas hus” ligger. Jeg var lige oppe og lure. Det står tomt nu, men jeg traf på mægleren, der var ved at vise rundt. Jeg kiggede bare udenfor, men det var nok. Selvom man havde råd til de omkring 7,5 mill. det koster, så skal der nok kastes mere end en efter det. Det er nærmest en ruin, når man kommer tæt på. Det forklarer også, hvorfor det ikke for længst er solgt.

Heldigvis er nogen roser en af de slags planter, der er der lige til frosten, og jeg stødte også på en lige overfor det fine dobbelthus.

2 thoughts on “Et dejligt charmerende hus og en ruin

  1. Jakob – Det er da rigtigt! Det tænkte jeg ikke over, at det hed. Sjovt nok kan jeg godt lide “drivhuset” som er en udestue faktisk! Det er noget af det, jeg finder charmerende, men smag og behag! 🙂

  2. Ja, så er brokkehovedet her igen… :d
    Men det er ikke et rækkehus, det er et dobbelthus. Og – jo – forskellen er kun antallet; er det to huse bygget sammen, så er det et dobbelthus og er det tre eller flere huse, så er det rækkehuse! Simpelt! 😕

    Men det er da et dejligt dobbelthus, bortset fra det grimme “drivhus” de har bygget på terassen i venstre side!

Der er lukket for kommentarer.