Hul igennem

img_5383opt.jpg

Det ser ud til, at der er hul igennem til solen her til morgen. Det blæser, og er helt sikkert efterår. Jeg har dog tænkt mig at trodse elementerne og tage ud og cykle her, når jeg lige har drukket min kaffe. Igår var der våde elementer indimellem, og det skulle vist kunne undgåes idag. Der er p.t. langt til den blå himmel og drivende skyer, som de på vejrudsigten også talte om. Men måske op ad dagen. Lige nu får jeg stille mig til tåls med ingen regn og et glimt af solen. Det bliver dejligt, at komme ud og få noget luft og røre sig, efter en inde-sløve-dag igår. Der er lidt mere energi idag, så det skal udnyttes. Until later – have a nice one…

4 thoughts on “Hul igennem

  1. Kære Allesammen – som I kan se på de seneste indlæg så NØD jeg turen på ALLE måder!!! 🙂 Tak for jeres tanker og Helle – En kort tur har også ret, og er da bedre end ingen tur ikke!? Det var dejligt at blive blæst igennem!

  2. Nyd turen. Jeg overvejer, om jeg skal gå en tur med mit kamera – selvom jeg ikke lige har kræfter til en lang tur idag, så kan en kort tur vel også gå?:-?

Der er lukket for kommentarer.