På vejen derud – Hotlips

img_5386opt.jpg

img_5384opt.jpg

Det var lige så bremserne på cyklen røg, da jeg så det her. Meget har jeg set, men en knaldrød speedbåd, der hedder “Hotlips”, det har jeg godt nok aldrig set før. Nu er det almindelig kendt, at jeg kan blive søsyg af en kop vand, men speedbåde er lykkedes med held uden denne kedelige bivirkning! Da jeg i forvejen er vild med hestekræfter, så er det ganske vist, at skulle jeg endelig investerer i sådan en ting (hvad jeg aldrig ville nå til, for jeg ville nok hellere købe en hest (mere), hvis jeg havde SÃ… mange penge *S*), men så skulle det være en speedbåd.

I forhold til biler, har jeg aldrig brudt mig om dem i rød. Heller ikke selvom det var en Ferrari, som ellers siges at skulle være rød. For min skyld gerne sort! Men den her speedbåd, den var ikke til at stå for…. 😀

2 thoughts on “På vejen derud – Hotlips

  1. Jakob – det var jo pinligt! 😮 Men jeg har nu heller aldrig haft en dyt forstand på både!!! Men stadig sjovt, at den hedder hotlips, men jeg synes så ikke, hverken farve el. navn passer til en sejlbåd 🙁

  2. Hej Deborah,
    Fik så endelig tid til at kigge lidt på din blog.
    Det er IKKE en speedbåd, det er en afrigget sejlbåd. Bemærk at den faktisk ingen skrue har! Så den har meget lidt med en speedbåd at gøre, kun at de begge befinder sig bedst i vand! 😉

    Knus! Jakob

Der er lukket for kommentarer.