Lang dag i det bedste selskab

img_5441opt.jpg

img_5437opt.jpg

Det har igen været en dejlig dag, omend den startede lidt vådt. Det regnede da jeg gik ned mod banen imorges. Jeg skulle mødes med Margit, og så skulle vi besøge hendes Breeders Hope (Hobie), og se ham gå en stille kanter (en stille tur i galop) nede på banen idag. Første tur i lang tid for ham, så det var lidt spændende. Hvordan det gik, og hvad dagen ellers bragte må I have tilgode! Og lige hvornår det bliver ved jeg ikke, for også imorgen bliver en travl dag. Først doktoren fra formiddagen af, og senere skal jeg hente den mindste nevø i fritteren og så skal vi hjem og lave noget mad til storebror kommer hjem. Og så står den på hygge indtil min søster kommer hjem….

Idag var jeg hjemme kl. 20.30 først, og helt mast. Jeg har spist, og lige lagt røret efter at have talt med Margit igen, som jeg jo har talt med hele dagen, men vi kan da blive ved…. Om vi aldrig bliver trætte af heste og af at tale om dem – meget, meget let svar: NEJ!! Vi kan sagtens ånde og leve heste, og det døgnet rundt. Men det må I høre mere om, og se flere billeder, også af hendes SKØNNE Merrano, som er 22 år gammel, men ser ca. halvt så gammel ud, og som hun ganske rigtigt havde lovet, så lignede han Finish meget, og var bare rigtig sød og dejlig. Alt i alt, en dag i det bedste selskab med en god veninde, og op til flere heste – så bliver det ikke bedre! Pigen på Hobie hedder Pauline, og er rigtig sød! Nå, jeg må hvile mig lidt og så må I får historien, når jeg orker – formentlig fredag engang! Pas på jer derude sålænge!

5 thoughts on “Lang dag i det bedste selskab

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Breeders Hope og alle de andre

  2. Nina – Også igår var en dejlig dag. Lige nu kører jeg en tur, og så kommer jeg tilbage og fortæller alt om det!

    Helle – Det er ærgerligt, for der er rigtig mange, der har fået ødelagt deres forhold til heste, fordi det er blevet tacklet forkert, da de skulle introduceres til dem. Men det ér store dyr, men vi der har været om dem siden vi var små, tænker ikke over det sådan på den måde. Selvfølgelig passer vi på, men det er mere ubevidst.

    Margit – Tusind tak for en dejlig dag, og ja man skal da selv gøre sit, så det er jeg glad for, du synes jeg gjorde 😉

  3. Positive mennesker får heldigvis mange positive oplevelser!… og derfor er du jo selv meget medvirkende til den dejlige dag. :0)

  4. Det er dejligt, at høre dig fortælle om hestene, man kan høre, at det er en lidenskab. Jeg synes også, at de er smukke, men jeg er faktisk lidt bange for heste. Jeg har for mange år siden fået 10 ridetimer, for at se om jeg kunne blive til hestepige, men jeg blev aldrig rigtig fortrolig med dyrene.

Der er lukket for kommentarer.