Jubiii mudderbad og et stykke med bryst

img_5506opt.jpg

img_5507opt.jpg

Her til morgen var jeg godt træt. Jeg havde jo været afsted igår, og kom først sent hjem. Så jeg sov til kl. 9. Besluttede, at jeg trods det, ville ud og cykle og at jeg ville cykle ned og hilse på i stalden igen! Som sagt så gjort. Jeg købte ingen gulerødder, for der står sækkefulde dernede, som man må tage af, så det var der ikke behov for. Dejligt at komme ud og cykle og så havde jeg fået batteri i min mp3-spiller, som spillede lystigt for mig på vejen. Det gør det lidt lettere.

Jeg kom og Finish gik ude på folden og hyggede sig. Det skulle vise sig, at der idag også var god brug for min hjælp, og det er jeg jo altid glad for. Idag var det ikke tandlæge, men Kiropraktor/akupunktør og dyrlæge Malene, der kom på besøg, og hun skulle jo have en hånd!

Det gik langt over forventning med dem alle, og de var søde. Sidsten var hingsten William Tell, en lille muskuløs sag, som faktisk stod pænt! Jeg var advaret om, at hans bisser godt kunne finde vej til at nappe – som hingste ofte gør, men han havde ikke overhovedet vist tegn til det! Jeg lod paraderne falde ca. 2 sekunder, og “NAP” sagde det – så havde han lige fat i mit venstre bryst!!! Av for h…… hvor gjorde det ondt!!! Og kan godt stadig mærkes, uden dog at være slemt, slemt. Bisse!
Alt i alt, gik det rigtig fint med dem alle 3, og selv hvor der var forventet protest i vente kom der ingen, så det var perfekt.

Så gik de andre og Maria og jeg var tilbage, og jeg hjalp med at lægge dækkener på og sådan lidt. Det gik fint også. Hong Kong som ses i mudderbad ovenfor skulle ind og jeg fik lov at trække ham og holde mens han blev spulet – han var ligesom smurt ind i mudder! Bagefter skulle han tørres, hvilket jeg også gjorde, og lagde hans dækken på. Rigtig sød hest også. Så jeg har NYYYDT det! Selvfølgelig var jeg inde og putte Finish og give ham gulerødder og gode ord med på vejen, inden jeg cyklede hjem – i regnvejr!

Da jeg kom hjem fik jeg lidt frokost, og så har jeg støvsuget lidt, men mangler lidt, for jeg kom til at sætte mig ned – det skulle jeg ALDRIG have gjort. Jeg faldt i søvn. Så nu skal jeg lige støvsuge det sidste, og så i bad og slappe af. Foreløbig god weekend, og så kommer de manglende indlæg henad vejen 🙂

8 thoughts on “Jubiii mudderbad og et stykke med bryst

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Mere bane og to mere

 2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Superstjerner og mudderbade

 3. Emmaline – Han så ud som om, han hyggede sig helt gevaldigt, og han stod der faktisk ret længe og pjaskede! 🙂 Ja han er åbenbart en bisse ham William! Så kan jeg lære det kan jeg!

  Bare mig – Fristelse er en grim ting 😉

 4. Birgit – Tusind tak for roserne, er glad for, at du og andre forhåbentlig også, nyder billederne, det er jo også meningen med dem. Han var så sød, mens han stod der og pjaskede, så mudderet stod i kaskader 😀

  Catarina – Ja for hulen, det gjorde ondt!!! 😮 Kan godt mærkes endnu, men jeg kan ikke se noget 😉 Tak for roserne til mudderbaderen! 🙂

 5. Hej Deborah
  Nyder de skønne billeder af den dejlige hest der tager mudderbad, du er god til at “fange ” de dersens super herlige situationer. Værre efterårsvejr herovre idag – det blæste, regnede og ruskede så meget at min hest, hun gik baglæns og “græssede”. Jov det er med at få den bageste ende op mod vinden i sådan et vejr. Desværre er mit foto til reperation for 2 gang – ærgerligt, ku jo godt lige ha brugt det:) Hygge fra Birgit:)

Der er lukket for kommentarer.