Christianshavnerbilleder og et andet godt selskab

img_5476opt.jpg
Sådan så himmelen ud ved Ordrup St., da jeg drog mod Christianshavn. Jeg tog tidligt afsted for at kunne nyde turen og omgivelserne lidt i det gode vejr

img_5477opt.jpg

img_5479opt.jpg

img_5480opt.jpg

img_5484opt.jpg

img_5486opt.jpg
Jeg besluttede, at jeg havde lyst til en “kop” øl og sidde helt ud til vandet på Bådudlejningen og nyde den og det gjorde jeg, og her kom det smukke par nedenfor forbi

img_5492opt.jpg

img_5481opt.jpg
Der er flere fotos fra mit lille pusterum, der på Bådudlejningen her. Da jeg havde sunket mit øl, var det tid at hente min mindste nevø i fritteren. Så jeg gik på vej derover og der mødte jeg den her skønne Chevrolet

img_5499opt.jpg

Den måtte jo lige foreviges. Efter lidt roden rundt, fandt jeg fritidshjemmet, og fik udleveret et stk.’s barn, der var lidt træt. Vi fik en is på vej hjem…. da vi var vel hjemme hyggede han sig på værelset og jeg begyndte på aftenens måltid – deres livret – Boller i karry, der har været beskrevet her før.

img_5505opt.jpg
Den ældste var til fodboldkamp, og kom først hjem lidt i kl. 20 og han var sulten! Så var det godt mosteren havde rigeligt af hans livret ventende! De blev puttet og jeg ventede, og ventede og ventede. Min stakkels søster skulle lave noget opgave færdig, så klokken blev midnat inden hun var hjemme. Jeg havde lavet en forhåndsbooking ved min far, så han hentede. Var og er ikke glad for at rasle med toget så sent og alene. Hvilket han iøvrigt heller ikke synes. Søster ville have givet en vogn, men så ved jeg det til en anden gang. Det er altid en fornøjelse og se de to små “rødder”! Og man bliver jo glad, når man så får at vide, at de også har hygget sig! 😀

8 thoughts on “Christianshavnerbilleder og et andet godt selskab

  1. Sister Bonde Jeg er ikke helt med, hvilket du mener – det med lampen – det røde el. hvide? Glæder mig du nød billederne!

    Kokken på blokken – Glæder mig, at du også nød billederne – de bliver dejlige at kigge på, når det bliver rigtig mørkt og vinter 🙂

Der er lukket for kommentarer.