Frokost pit-stop

img_5454opt.jpg
Husene set fra vejen, hvoraf Margits er det til venstre

Efter vores “formiddag” i stalden var klokken efterhånden blevet henad 13.30, så vi var sultne. Vi talte lidt om, hvad vi skulle spise og fandt ud af, at Margit havde fine forsyninger, vi kunne bruge til det formål. Det var en dejlig tur ad Strandvejen nordover, og vejret var klaret op og faktisk rigtig dejligt, så det kunne ikke være bedre. Jeg glæææede mig til at se Merano, men først skulle vi spise og fik dejlig gravad laks med sennepsdressing og en dejlig ostemad også. Uhm, det var godt! Og så en kold øl til. Så kan man lige klare det.

img_5446opt.jpg
Et af Margits søde små staldvinduer! De emmer af stemning og landidyl, hvad det også er

img_5449opt.jpg
Ikke nok med, at vi har hestene tilfælles, så har Margit også kat – En sølvperser, der hedder Chico! Og den er selvfølgelig dødforkælet som sådan nogen misser skal være

3 thoughts on “Frokost pit-stop

Der er lukket for kommentarer.