Lady Greenfield, Merano og det gamle gartneri

Da vi havde spist vores frokost. Gjorde vi mad klar til hestenes aftenfodring, og så tog vi en pakke spåner med på sækkevognen som iøvrigt, ligesom trillebøren havde valgt at være flad!! Nu vejer spåner heldigvis ikke ret meget, hvorfor det nok også er derfor den løsning er valgt her, kunne jeg forestille mig. Vi gik gennem naturgrund ned til hestene og dernede lå de gamle drivhuse. Af de ialt 3, er der skelettet af de 2 tilbage.

img_5463opt.jpg
Et af de gamle drivhuse eller skelettet af det. De er mega store, og jeg ville meget gerne ind og lure for at se, om jeg kunne finde noget sjovt, fra tiden, hvor det var gartneri. Men der lå så meget knust glas på jorden, at jeg var bange for at komme til skade, for ikke at tale om, at få noget i hovedet. Synes det er helt smukt i alt sit forfald..

img_5462opt.jpgDet ene drivhus var opvarmet engang, med ovn og det hele (den står der også endnu), til venstre ses skorstenen

img_5461opt.jpgI det ene, stod denne skønne gamle traktor… Den har kunnet køre, også mens Margit har boet her, men det er vist lidt siden..

img_5464opt.jpg
En ukrudt tror jeg, men jeg synes den var så fin

img_5465opt.jpg
Ude i solen stod skønhederne. Til venstre Lady Greenfield (også fuldblod – selvfølgelig), som er født i 1992 og til højre er det Merano, som er fra 1985 v/Double Jump – Lady Camilla og således 22 år gammel! De to havde ingen intentioner om at skulle ind. De hyggede sig gevaldigt, så vi havde noget hyr med at få dem ind og måtte ned og hente dem. Der var mudder på fødderne, så vasket blev de også og kom så ind. Inden vi satte Merano ind, tog jeg lidt fotos af ham.

img_5472opt.jpg

img_5473opt.jpg

Da han var kommet ind stod vi derinde og sludrede og snakkede med ham, og han blev nusset efter alle kunstens regler. En dejlig, dejlig hest! Det er de begge to. Lady Greenfield er stor og især af en hoppe og være. Hun er venlig, men lidt mere reserveret end Merano, som er venligheden selv, og den slags hest, man går lige til! Tiden løb, og det var ved at være henad, at Margit skulle køre mig til stationen, hvilket vi så gjorde. Jeg ville gerne hjem inden det blev for mørkt. Det passede fint med togene, jeg skulle skifte en gang på Hellerup St. der var 7 min. imellem – helt perfekt. Jeg var godt træt, da jeg kom hjem. Men det er okay, når det er efter sådan en dejlig dag!

3 thoughts on “Lady Greenfield, Merano og det gamle gartneri

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Varsel for 2008 og året der gik!

 2. Kære Margit

  Det var bare rigtig dejligt – TUSIND TAK! Nød alle dine “børn” rigtig meget! Også tak for sludder her til aften. Dejligt du nyder fotos!

  Knus og kram

  Debs

 3. Hej Debs!

  Ja, det var en vældig hyggelig dag, vi havde… og du fik fine billeder af både Merano og Chico… Det var sjovt at se!

  Stort kram
  Margit

Der er lukket for kommentarer.