Morgenkaffe og tour de blog

img_5512opt.jpg

De seneste dages aktivitet, har taget lidt på kræfterne, så jeg er træt. Gik ud som det berømte Julelys i stolen igår og vaklede i seng. Ikke at jeg sov længe af den grund – nææh, jeg vågnede skam kl. 6.00! Da var jeg ikke træt – det er jeg nu 😮 Typisk! Nå, men nu laver jeg lidt og så må jeg lægge mig på sofaen bagefter og få en minilur, hvis jeg har behov.

Skal have skrevet her, og så skal jeg have vandet blomster, og vasket gulv. Det skulle være overkommeligt. Men når man er træt, så ser det mindste jo straks meget værre ud, end det er. Lige nu sidder jeg og får min morgenlatte, som jeg lige gav et ekstra pift her til morgen. Jeg har sådan en god mælkeskummer, så den fik skum på toppen og er vel så egentlig en cappocino – den eneste forskel, jeg kan finde på de to. Anyway, og så et drys kakao på toppen! Faktum er, at der nok skal 2 til her til morgen for at få et nogenlunde fornuftigt resultat.

Det stormer udenfor, men solen skinner da herind også. Nu vil jeg prøve at komme up-to date med mine indlæg. Først vil jeg lige en tur rundt i blogland. Botte reflekterer over at savne. Hun er heldig, at hun kan kramme sin mor lige straks. Det ville jeg også gerne kunne med min. Hos Emmaline fandt jeg en sjov test, lidt mere om den i særskilt indlæg! Liselotte holder tidlig weekend med købemad – hende velundt!!
Jakob er vel “landet” i Bangladesh og arbejder hårdt det nye sted, men han trives. Og det er jeg bestemt glad for. Hos Madame aggiteres for bedre mobil-pli – jeg er helt enig med hende! Det må dælme kunne gøres meget bedre! Ella den heldige kartoffel nyder livet under sydens sol – jeg er slet ikke misundelig 😉 Birthe har lavet pastafad med oksefars og aubergine – og tænderne løber i vand, vand og atter vand! Uhm! Og så har jeg først idag set noget om Jens Blauenfeldt’s udtalelser den 11. september i Aftenshowet. Det eneste, jeg kan sige, er , at han i den grad skulle skamme sig! For nu lige at slutte på et positivt “beat”, så vil jeg altså lige opfordre til, at man kigger over hos Kagekonen og ser de intet mindre end fantastiske kager (f.eks. her og her), hun laver! Godt det ikke feder at kigge og beundre hendes blog 😀

2 thoughts on “Morgenkaffe og tour de blog

  1. Så og hørte Jens Blauenfeldt. Troede først jeg havde hørt forkert. Utroligt usympatisk – har tabt alt for ham.

Der er lukket for kommentarer.