Stegt flæsk og persillesauce

img_5520opt.jpg

Inspireret af Johanna, handlede jeg idag ind til Stegt flæsk og persillesauce. Jeg har lavet rigtig mange ting, men det har jeg aldrig prøvet. Ikke at det nødvendigvis er svært, det er det ikke, jeg har bare aldrig prøvet! Men idag har jeg, og det smagte dejligt! Det bliver ikke sidste gang!

13 thoughts on “Stegt flæsk og persillesauce

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Det måtte jo ske

 2. Uha, jeg må have gang i den der “stegt flæsk og persillesauce” klub der tales om over hos mig…

  Sidder og bliver helt sulten… mums… 😡

 3. En anden har også undret sig. Jeg ved ikke rigtig om jeg kan det. Nu har jeg kigget med nogle måneder og synes I alle er så dygtige. Det er såmænd ikke fordi jeg har noget at skjule. Føler mig ikke moden til det endnu, men måske.

 4. Marianne – Det kunne være vi skulle lave en blogkomsammen med stegt flæsk og perversillesovs! 😉 Min søde veninde Margit, var også helt “grøn i hovedet”, da hun så, jeg havde lavet. Så nu har jeg lovet at lave til hende en dag! 🙂

 5. Ã…hhhhh, det kunne jeg godt spise. Får det aldrig. Husbonden må ikke spise det pga. sygdom og datteren spiser ikke svin. Så kan du lave det til dig selv. Ja! Men det får jeg aldrig gjort…….Men lige nu drømmer jeg.

 6. Tak Pia. Du har samme erfaring. Hvorfor blander jeg mig i dette. Kun fordi jeg selv har gode erfaringer. Ovn eller pande er problemet at få “fedtet” fra pande eller bradepande. Gøres i begge tilfælde bedst når fedtet er afkølet nok til (måske hvidligt) at blive fjernet med køkkenrulle, hvorefter
  almindelig rengøring kan foretages. –

 7. Det er nemlig en af de helt gode gamle og dejlige retter, og det kan faktisk lykkedes i ovnen, jeg gør det ihvertfald hver gang, men man skal rigtignok holde øje så de ik får for meget:)

 8. Kan jeg godt forstå. Ovnløsningen: I en bradepande lægges bagepapir. Flæskes lægges herpå og drysses med salt. Bradepanden kommes i en 175 g varmluftsovn eller i 200 g alm ovn. Tiden varierer p.g.a.ovn og flæsk så alt fra 20 til 45 min og hold øje. Når flæsk er færdigt så på spækbræt dækket m køkkenrulle. Flæsket kan sagtens laves i god tid.
  Min sovsemetode er primært for at spare kalorier.
  Rødber til er altså også vigtigt.

 9. Bare mig – Det er helt okay, jo flere jo bedre! :)>- Så kan man jo prøve sig frem og finde den man foretrækker. Grunden til at jeg ikke valgte ovnløsningen, er at ingen af mine kompetente veninder, har haft success med den løsning! 🙂

 10. Min “lettere opskrift”: Sovs: 1 karton hvid mælkesovn 3% tilsættes lidt salt og meget hakket bredbladet persille. Flæsk: på bagepapir på bradepande i ovn 200 gr. ca 20 min-35 min (hold øje). Ud på fedtsugende køk.rulle.
  På alle årstider: kartofler og rødbeder til.
  Smager nemlig godt og for de fanatiske skal der lidt frisk citronsaft i sovsen. – Undskyld Deborah, men jeg måtte komme med min udgave.

Der er lukket for kommentarer.