Fantastisk afslutning på weekenden

img_5566opt.jpg

Det dårlige vejr holdt da heldigvis ikke stik. Det har faktisk været flot her idag. Sol og blå himmel. Det vil jeg bevise, med de fotos, jeg tog tidligere idag fra Lundtofte Kirke, hvor jeg kørte ud en tur, for at dels få lidt frisk luft i håb om, at den hovedpine, jeg har udviklet, ville forsvinde! Det gjorde den ikke, hvorfor I kun får solnedgangen, som den ser ud her nu, men det kan vist også lige gå an…. En anden grund til at køre derud lige bestemt, er at en meget kær vens mor ligger begravet der, og jeg havde håbet at finde hende. Men det er en stor, stor kirkegård, så jeg må have styr på detaljerne, så jeg kan besøge ordenligt og med en buket næste gang.

Middagsmaden var en hakkebøf og champignonsauce. Enkelt men godt. Kan I have en god aften derude – uden hovedpiner! 🙂

2 thoughts on “Fantastisk afslutning på weekenden

Der er lukket for kommentarer.