Flittige Lise og så jeg

img_5522opt.jpg

Denne Flittig Lise står i mit køkkenvindue og pryder der. Som det ses, blomstre den helt vildt lige nu. Jeg fik den (som en højst 10 cm stikling) her i sommer, af min kære veninde Marianne, der har op til flere, men har en enkelt, hun har haft i flere årtier. Jeg håber, jeg kan bevare denne lige så længe. Den er meget nem at lave stiklinger af, og den sætter rødder med lynets hast og når den så er kommet i jorden er der turbo på også – bestemt ikke uden grund, at den har sit navn!!! I sommertiden kan den med fordel sættes ud i krukker og kan blive en stor, stor busk. Så kender du en, der har en sådan, så bed om en stikling.

Flittig er også kodeordet her. Jeg har hevet mig selv op ved hårrødderne, og har tørret vindueskarme og haft flyttet alle planter, og vandet dem. Det tager en evighed. Derudover har jeg på vest/sydaltanen klippet de misarable petuniaer ned og skal så tage de to på den lille altan imorgen og fjerne alle resterne. Støvsugeren bliver altså heller ikke svunget idag, ligesom gulvvask må vente til imorgen. Men der er vist heller ingen fare for, nogen kommer og tager det for mig 😉

2 thoughts on “Flittige Lise og så jeg

  1. Marianne – Du har så ganske ret – tusind tak! Der bliver ikke lavet mere her idag bortset fra de indlæg her \:d/ Som du ser et kirkegårdsindlæg, som jeg ved, du holder meget af 🙂

  2. Prøv lige at hør her;
    Jeg har aldrig hørt om nullermænd der flygtede – tro mig de ligger der også imorgen og måske er der endnu flere – så vent du rolig med den støvsuger du har lavet rigeligt idag

Der er lukket for kommentarer.