Lundtofte Kirke og kirkegård


En infalsk hovedpine havde invaderet mit kranie, og eftersom vejret igår besluttede sig for at vise sig fra sin rigtig pæne side, udnyttede jeg det til at køre en tur og få lidt luft. Turen gik til Lundtofte Kirke.

Grunden til, at det blev der, er at en meget kær vens dejlige mor (meget a pros pos blev hun offer for en brystcancer, der vendte tilbage som en hjernetumor) ligger begravet der. Jeg havde håbet, at jeg kunne finde hende og lige mindes, og vide, hvor hun var, og så vende tilbage med en blomst. Men det er en meget, meget stor kirkegård, så jeg fandt ikke. Nu må jeg ringe til Kirkegårdskontoret og blive oplyst! Men en gåtur var stadig på sin plads, nu jeg var kommet derud, så her har I, hvad der faldt for – eller lidt af det. Resten samt disse ligger her.

Iøvrigt er det en kirke, der ikke er så let at finde. Jeg havde ihvertfald problemer igår, ganske som da jeg skulle til begravelsen. Igår lykkedes det mig at fare vild trods udskrifter fra det gode KRAK og alting 😮 – Så stor tak til den venlige mand, der ledte mig på ret vej!! Så lykkedes det 😀 Iøvrigt hjalp gåturen slet ikke på hovedpinen, men så havde jeg da fået 1 times motion under alle omstændigheder, og det var slet ikke så ringe endda! 😉

img_5563opt.jpg

img_5545opt.jpg

img_5549opt.jpg

img_5552opt.jpg

img_5556opt.jpg

img_5557opt.jpg

img_5559opt.jpg

img_5544opt.jpg