Mandagstræt

img_5560opt.jpg

Tjah, hvad kan jeg være træt af! Jeg har ikke lavet noget hele weekenden. Men sådan er det. Nogen dage vågner jeg bare op, og kan ikke slæbe mig rundt og andre, har jeg energi. Idag er bestemt ikke af de sidste. Travlheden i ugen der gik kan stadig mærkes, og sådan er det. Jeg ved prisen for at have for travlt skal betales i op til en uge efter. Så selvom jeg egentlig havde tænkt, jeg skulle ud og cykle, så bliver det ikke. Rengøringen gør jo ikke sig selv, og den omgang, der skulle have været startet igår, blev ikke til noget! Jeg faldt i søvn, så idag må jeg prøve at få gjort det manglende. Støvsugeren skal også have en mindre svingom igen. Jeg har et tæppe, der kræver det stort set dagligt. Og så er der lige planterne, de skal jo nødigt dø af tørst.

Senere må vi se, hvor meget energi der er at gøre godt med her 🙂 Ihvertfald god mandag derude. Den spanske margurit er ikke min. Det er en jeg fandt på kirkegårdsvandring igår, og den er en mørkere lilla end min. Men det er en plante, det betaler sig at investerer i, for jeg så flere af dem i fin form derude!