Stemmepragt – Og meget a pros pos

I blogland, tales der musik der bevæger os! En sangerinde, hvis stemme gjorde helt enormt indtryk på mig, er hende nedenfor. Da jeg hørte hende første gang, var jeg slet ikke to sekunder i tvivl om, at jeg skulle have hendes dengang første CD promte, og sådan blev det – den blev indkøbt. Hendes musik får enten en til at springe rundt som en skoldet jeg ved ikke hvad, for man kan ikke sidde stille, eller man går helt i trance, når hun er mere afdæmpet og så den stemme!!! Her er hun i en SKØN duet med Eros Ramazotti, som også er det lyt værd!

Ovre hos Johanna, er der fokus på brystkræft, og i den sammenhæng er hende her desværre også “med”! Brystkræft rammer over det hele! Jeg vil enten støtte Johanna, eller selv oprette, det har jeg ikke helt besluttet endnu. Jeg har også god grund til at støtte, jeg har en fantastisk veninde, der har overlevet den.

5 thoughts on “Stemmepragt – Og meget a pros pos

  1. \:d/ Skøn – skøn musik, som jeg sad og nød i etermiddag. Jeg nyder også Eros Ramazotti solo 😡 Men som du siger smag og behag er forskellig. Dejligt indslag.:-“

  2. Emmaline – 😮 Det er jeg ked af, jeg kan jo godt lide ham, og synes, det er en dejlig duet, men smag og behag! Så må vi have en Anastacia Solo næste gang. Hende kan man ikke høre for meget af efter mit hoved 🙂

  3. Jeg er vild med Anastacia, men jeg kan simpelthen ikke klare Ramazotti :(( Han har efter min mening den mest irriterende stemme, så lige netop dette her nummer må jeg springe over 😉

Der er lukket for kommentarer.