Er det ikke….

img_5569opt.jpg

img_5570opt.jpg

…..Nej det er ikke Finish First! Han ligner og han er herredejlig, men det er Finish’ “tvilling” Lights and Stars! Som det ses er han også helt fantastisk smuk, og så er det bedste ved det, at han er lige så sød som smuk! Fredelig og dejlig at omgås! Disse fotos er taget lige før, jeg fik æren af at tage ham ind fra folden. Det bliver iøvrigt meget, meget spændende, for på lørdag skal de løbe mod hinanden de to!

Ellers fik jeg ordnet fusser på Finish da jeg kom og striglet ham og ikke mindst børstet hans hale ud. Han har en meget fin hale, omend ikke så tyk som Lights’! Hjalp sådan med lidt af hvert, og fik selvfølgelig sludret med de andre også, når de lige var inde og vende mellem rideture.

Da vi var færdig stod jeg lige og fik en snak med jockeyeleven og så cyklede jeg hjem og vovede, som fortalt at tage den gennem Dyrehaven.

2 thoughts on “Er det ikke….

  1. Fr. Møller – For nu at starte fra en ende af. Nej jeg har af mange årsager ikke siddet på en hest i 10 år, så lige foreløbig nyder jeg “bare” hestenes selskab! Hvorfor denne interesse? Jeg har redet siden jeg var 6, og har selv haft hest, og senere havde jeg part på heste, hvoraf 2 var tidligere galopheste. Alle årerne fra 1977, har jeg gået til galopløb. I 1985, efter jeg stoppede med at have part på en tidligere galophest, som stod i ved en galopstald, fandt jeg på at jeg også ville ride galopheste, og begyndte så at hjælpe til i en stald og ride der. Og interessen er hængt ved simpelthen. Har altid foretrukket fuldblodshesten fremfor andre, og så er det jo nærliggende. Det er vist så godt, som jeg formår at forklare!

    Med hensyn til “usædvanlig interesse for en kvinde i vores alder” – så tror jeg, du skal komme ned på Galopbanen, og se, i hvor høj grad, du tager fejl 😀

  2. Rider du egentlig selv – eller nyder du bare hestenes selskab – og hvorfor i grunden denne interesse for galopsport. Det er da vist en temmelig usædvanlig interesse for en quinde på vores alder ;-).

Der er lukket for kommentarer.