Intet mere opløftende og dejligt

img_5579opt.jpg

End at cykle i stalden og blive varmt modtaget af firbenede såvel som tobenede og føle man er til glæde og gavn! Og blive spurt, hvornår man kommer igen! Det er da skønt, og når himlen så ser sådan her ud, så bliver det da ikke meget bedre. Vejen hjem blev lagt forbi Dyrehaven omend med lidt bæven, for de store hanner er på krigsstien nu, og med min lungefunktion skal der ikke satses på superspurt væk fra sådan en, men jeg vovede det altså. Mere om det senere….

6 thoughts on “Intet mere opløftende og dejligt

  1. Det er rigtig barskt at have astma og nedsat lungefunktion. Bortset fra lægen forstår omgivelserne ikke alvoren herved. Kan anbefale en bog af Trine Holm-Jensen, titel: Astma, forlaget Hovedland.
    Hav det fortsat godt.

  2. Helle – Træer er der nok af, men kræfterne til at hejse mig op i det, er ikke eksisterende 😀 Og stod jeg overfor en rasende en af slagsen – hvad jeg har prøvet på hesteryg, så tror jeg nok, jeg ville være for bange til at “skyde” med noget som helst 😉 De er store og meget hidsige! 😮

    Bare mig – Yep, jeg har astma og nedsat lungefunktion! Og at komme en tur ud og cykle og en tur i stalden er den rene livseleksir for mig! Synder – hvad er det ;-)? Nej det gider vi dælme ikke! Humøret – jeg prøver og for langt det meste, går det fint nok – tak for din hilsen 🙂

  3. Dejligt lyst og venligt billede at blive mødt med på din side nu. Godt du kom ud og få luft i lungerne (er der noget galt?). Så holder det gode humør jo også meget bedre.
    Selv lige hjemkommet og læst i avisen om en hjemmeside der hedder http://www.bekendnu.dk hvor man kan bekende sine “synder” helt anonymt stod der. Hvabehar – har lige kigget. Jeg synes det er for dumt. Bevar dit gode humør og venlig hilsen.

  4. Du må satse på, at du kan kravle op i et træ;-)) Du er selvfølgelig bevæbnet med et kamera, så du skyder ham i det rette øjeblik…

Der er lukket for kommentarer.