Sidste tur lige foreløbig

img_5581opt.jpg Dette foto illustrerer hvor svært, det er at få øje på dyrene, når de går mellem træerne. Jeg opdagede dem først, da jeg var kommet forbi! Heldigvis ingen hanner! Tænkte fejlagtigt, at når jeg holdt mig i udkanten af haven, så var jeg nogenlunde sikker, men det viser sig så, at det ikke er tilfældet!!! Så også ekskrementer fra dem, helt ude på den yderste sti, jeg cyklede på, så det er slut nu, indtil parringssæssonen er slut. Hvis ikke du har erfaring med Kronhjortene, kan jeg fortælle, at når det er parringstid, er hannerne yderst kriglystne, og der er eksempler på ryttere, der har måtte ride store omveje (det har jeg selv prøvet) for at stille sådan et arrigt bæst tilfreds. Det kan så gå til hest, men på cykel 😮

img_5586opt.jpg

img_5588opt.jpgJeg kørte en lidt anden vej end sidst, men kørte langs bagsiden af galopbanen, og således vidste jeg, at jeg var på ret vej. Dette er taget igennem hegnet, der selvfølgelig er derind. Flagene ses i horrisonten ligesom tribuner m.m.

img_5600opt.jpg

img_5601opt.jpg

Hvis du vil se flere fotos fra turen ligger de her lidt senere.

2 thoughts on “Sidste tur lige foreløbig

  1. Kaja – Tusind tak, det glæder mig! Ja, der er skønt i Dyrehaven! Det med svaner, kender jeg også til, de kan være rigtig harske også! Også god dag til dig!

  2. Jeg elsker dine fotos. Du har megen smuk natur omkring dig. Så blev jeg så klog på kronhjorte. Vi mødte engang en svanemor i Indrefjorden i Nakskov, hun var vred, de har også et voldsomt temperament, når de har unger.
    Hav en god dag.

Der er lukket for kommentarer.