Oprydnings/rengøringsraid

img_5526opt.jpg

Det ser ud til at have været en generelt fremherskende ting i blogland idag, og var det også her, omend det krævede at jeg igen trak mig selv op ved hårrødderne! Der gik længe med det trækkeri *S* – så talte jeg med Marianne, og hun trak også! Eller dvs. hun var færdig og havde fået resultat, og således inspirereret tog jeg mig sammen og FIK støvsuget og vasket gulv. Bagefter var et bad og lidt aftensmad kærkomment. Nu sidder jeg her med en kop kaffe. Vejret er igen vådt. Det startede ellers flot nok, men gik så over til rigtig efterårsrusk. Min hr. fader er på Nordfalster, og der var det fint vejr…. Men som vi talte om i stalden – ku det så bare regne af til på lørdag!

Ellers ikke så meget, andet end en hyggelig hilsen i min mailbox idag, jeg blev glad for. Derudover lykkedes det da at hjælpe Karin med lidt computersupport, så hun ikke selv skulle trykke send/modtag for at få mail 😀 Det er jo ikke lige meningen! Det blev klaret. Så må vi se, hvad energien og vejret siger imorgen. Ter begge sig behørrigt, bliver det nok en cykeltur – hvortil – du kan ikke gætte er jeg sikker på 😉 Hav en dejlig aften.

2 thoughts on “Oprydnings/rengøringsraid

  1. Kagekonen – Velkommen til!!! 😀 Ja, man har det så dejligt bagefter! Men for hulen det tog sin tid at få gjort. Ja, nu må vi se, hvordan vejret ter sig imorgen!

  2. Det er helt utroligt så godt man har det efter sådan en omgang med kost og spand 🙂 Jeg er som regel også laaaang tid om at tage mig sammen :-”

    Håber vejret arter sig i morgen, så du kan cykle til stalden…

Der er lukket for kommentarer.