På efterbevilling

Jeg synes, jeg er træt på netop det! Kan man det? Det lader det til. Det er træls, for vejret er dejligt, og indbyder til den her cykeltur, som jeg jo egentlig gerne ville have haft, men istedet SKAL støvsugeren svinges, og gulve vaskes. Og dertil er det lige vejr til at vasketøjet kan komme på altanen. Så det er godt nok – men hestene er altid sjovere end gulvvask, sådan er det, men idag er der ikke energi til noget af det, men jeg skal have hevet mig op til det, så det vil jeg gøre nu. Jeg har sovet længe, men er langt fra vågen – gad vide, om det kommer? Mere kaffe? Hm, skal lade jer vide senere! God dag til jer ihvertfald! 🙂

0

2 thoughts on “På efterbevilling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.