På efterbevilling

Jeg synes, jeg er træt på netop det! Kan man det? Det lader det til. Det er træls, for vejret er dejligt, og indbyder til den her cykeltur, som jeg jo egentlig gerne ville have haft, men istedet SKAL støvsugeren svinges, og gulve vaskes. Og dertil er det lige vejr til at vasketøjet kan komme på altanen. Så det er godt nok – men hestene er altid sjovere end gulvvask, sådan er det, men idag er der ikke energi til noget af det, men jeg skal have hevet mig op til det, så det vil jeg gøre nu. Jeg har sovet længe, men er langt fra vågen – gad vide, om det kommer? Mere kaffe? Hm, skal lade jer vide senere! God dag til jer ihvertfald! 🙂

2 thoughts on “På efterbevilling

  1. Det lyder som om vi har byttet vejr – vi har nemlig regnvejr idag.:(
    Jeg håber, at du har overstået det kedelige, så du kan komme igang med det sjove. 🙂

Der er lukket for kommentarer.