Forskellen

img_5570opt.jpg
Så er det lige, hvem der er hvem, den ene er Finish First og den anden er Lights & Stars

img_5610opt.jpg

Forskellen går ikke kun på de to. Den går også på noget andet. Inge – Finish ejer var på besøg idag, og spurgte mig, om jeg ikke kunne klippe hans øren. Det troede jeg så ikke lige, jeg bare sådan ville få lov til. Men jeg tænkte som så, at det jo kunne komme an på en prøve, og lykkedes det, så var det jo genialt, men det var langt fra forventet. Ingen problemer overhovedet – jeg fik klippet, og han blev så fin, så fin. Så nu er det ikke, fordi han ikke kan høre sine konkurrenter på lørdag, hvis han ikke bliver placeret. Men nej vi forventer ikke andet end han får et godt løb, og hygger sig. Det er det vigtigste, for han er i godt selskab. Men lad os nu se, det kan jo være ørerne gør en forskel. Før lignede han en “hottentot”. Det gør han ikke mere, som det ses nedenfor!

img_5609opt.jpgSmukke Finish First med nyklippede øren. Ovenfor er det så Lights & Stars øverst og Finish nederst. Ellers er en anden forskel sådan lige umiddelbart, at Lights & Stars er hingst, og Finish er vallak. Derudover er der forskel på deres sokker/ben. Light’s har faktisk, hvad man kalder hvide ben, hvorimod Finish har sokker.

Iøvrigt fandt jeg igår en helbror til Finish i væddeløbskalenderen, den står i Jylland og hedder Our Line – 5 år, og ifølge Inge ligner den Finish fuldstændig

Meget af min dag i stalden gik med at ordne Finish, dels klippe hans øren tage ham på fold og så vaske og børste ham, tørre ben og smøre fødder og diverse og så skifte dækken. Men det er jo helt vildt hyggeligt. Senere hentede jeg Light’s ind da det øsede ned. Han er jo mindst lige så flink som Finish, så det er jo en sand fornøjelse. Smeden var også på besøg, og han skulle åbenbart have taget imod hjælp, for jeg var på vej ned og spørge om han skulle have kaffe, da hesten han stod med gik baglæns og karabinhagen kom flyvende ud af døren med fuld fart. Jeg kunne lige så godt have fået den lige i hovedet. Så havde jeg været på skadestuen nu!! Hanne nåede lige at råbe til mig. Men jeg stoppede heldigvis også instinktivt. Så måttet bæstet holdes og så blev den færdig. Underligt, for den havde jo indtil der stået pænt.

Nu vil jeg gå i bad, og så slappe af og få lidt frokost, for nu er jeg træt!

0

4 thoughts on “Forskellen

  1. Birgit – Det var så dejligt! Især fordi han er noget nervøs, og vi derfor var spændt på det. Men efter han har flyttet domicil, er han en helt anden hest. Skønt at din hoppe også tager det fint. Det er så trist, når de bliver kede af det. Dejligt du synes om mine små fortællinger. Håber jeg kan videregive, hvor glad de kære dyr gør mig 🙂

    0
  2. Hej Deborah.Sikke fine du har fået klippet ørene og dejligt at der kunne foregå i fuld forståelse med hesten,så fornøjelsen den deles:) Min hun elsker det og sænker velvilligt hovedet når jeg kommer med saksen og lige klipper et par gange i luften for at fortælle hende hvad vi skal til nu.Hvor er man dejlig træt og veltilpas efter en god stund i stalden-dejligt at høre om dine hyggestunder der:) Hygge fra Birgit

    0
  3. Maggie – Tusind tak, han er rigtig sød, eller det er de begge to. Og faktisk er jeg jo glad for at nusse om de fleste heste i stalden, men det er uundgåeligt, at man får favoritter – og ham og Lights er bestemt netop det 🙂

    0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.