Ond, ondere, ondest

Kan man det – måle ondskab? Det siger de, man kan! Jeg skal igen iaften – altid torsdag svælge i ondskab og forfærdeligheder. Hvorfor denne facination, af mordere og psykopater!? I don’t know, hvorfor er nogen til andre underlige ting….

Ikke at jeg har tendenser i den retning, men jeg finder det facinerende, at mennesket kan udvikle sig så bisart. Programmet hedder “Most Evil” og starter på Discovery om en halv time ca. hvis du også vil være med…. På sitet kan læses om alle de psykopatiske eksempler og deres forfærdeligheder…

6 thoughts on “Ond, ondere, ondest

 1. Det er absolut ikke noget for mig – synes det er ganske forfærdeligt 🙁 – jeg kan blive helt utilpas af at se og høre om sådan noget.

 2. Anita – Det kan jeg sandelig godt forstå, det er jo også de værste at stå overfor, for man kan jo ligesom ikke trænge igennem. Flot at nogen orker og tør 🙂

  Helle – Jeg har da lige præcis dén fordel af at være selv! Jeg styrer den fjernbetjening helt selv 😉 Det er meget spændende, synes jeg. Men hold øje, for de genudsender ofte deres programmer.

  Trusru – Det er uhyggeligt, og meget spændende! Igår var der f.eks. en gut, der ville omdanne sine ofre til levende zombier, og derrfor borede han hul i kraniet på dem og hældte syre ind, vel og mærke mens de var i live. Det var bare et eksempel. Og nej der var hos dem alle eksempler på ting i deres barndom, men det behøvede ikke være “noget særligt”. Så de må have anlæggene for at udvikle sig sådan også. Du kan se ondskabsbarometeret, hvis du går ind på hjemmesiden.

 3. Hmm, så ikke lige programmet.. men det lyder da ganske spændende.

  Jeg ved ikke lige om jeg synes det er en målbar størrelse, altså hvor ond en person er.. hvad skal man måle efter? En ting er sikkert, et menneske bliver ikke ond uden en grund.. Jeg tror ikke et menneske kan fødes med den egenskab at være ond.. Men hvad ved jeg i virkeligheden, jeg er hver cand. mig her eller der.. 🙂

  Nej, det lyder meget spændende.

 4. Jeg kan også godt li’ den slags programmer, men igår var der en fodboldkamp på 3+…
  Normalt har DR og TV2 førsteprioritet herhjemme, ellers ville vil rive hovedet af hinanden, vi har overhovedet ikke samme lyster m.h.t. tv-programmer. Jeg ser heller ikke fjernsyn så sent, jeg er jo gået i seng kl. 21 – eller i hvertfald på vej.;)

 5. Der findes så forbandet meget ondskab i mennesker. Jeg omgåes nogle af psykopaterne til dagligt og når jeg står overfor sådan en af slagsen, SÃ… er jeg bange!

Der er lukket for kommentarer.