Samme ting et nyt sted

img_5612opt.jpg

Denne lille vase, har jeg fået fra min mor, og den er meget gammel. Har altid synes den var rigtig sød. Nu har den så stået på en lille kant over køkkendøren, hvor der er en rude og der var den også fin. Forleden slog det mig, at tage den og to andre ting med blåt glas og stille på en lignende kant i stuevinduet, sådan at jeg har glæde af at kigge på dem, når jeg sidder der. Ligeledes er det jo et vindue hvor der er sol hele dagen (når den er fremme), og det er flot når lyset skinner igennem glasset. Det samme slog mig med et glas, jeg har med glaskugler, som jeg har haft helt fra barn. Ikke bare ens allesammen, men meget specielle, og nogen jeg med møje og besvær, har byttet mig frem til husker jeg. Nu kan jeg også sidde og kigge på dem. De står i vinduet også. Sjovt som man nogengange ikke har tænkt over, hvordan ting står meget bedre et andet sted….

3 thoughts on “Samme ting et nyt sted

  1. Marianne – Ja det synes jeg, den gør. Tak for din hilsen og også god weekend til dig.

    Kaja – Tak Kaja – Du har helt ret, det kan virke som at få nyt. Nu får vi se, om det skal blive der el. hvordan. Jeg er mest bekymret for dens placering nu af sikkerhedsmæssige årsager. Over døren skete der den jo ikke noget, hvor den er mere udsat her 🙂

  2. Hej Deborah, jeg er vild med din vase. Blå er min yndlingsfarve. Det er sjovt, når den rigtige idé lige pludselig popper op. Forandring fryder også, det er ligeså godt som at få nyt.

Der er lukket for kommentarer.