Det går bare vejret holder

img_5378opt.jpg

Jeg har haft en “lav profil” dag! Jeg var lige på biblioteket som jeg nævnte, og så susede jeg ned og hentede til en hakkebøf her indunder aften. Den er spist, og så er der endda også til en til imorgen, når jeg kommer fra banen. Jeg håber og beder til, at vi i det mindste må få tørvejr, så går det. Mine plagsomme smerter fra igår, har holdt sig i skindet idag, omend jeg godt kan mærke, hvor de sad og resterne. Jeg må vist hellere have beredskabet klar både i form af smertestillende og paraplyer.

Jeg har konfereret med en hesteveninde, og vi ses jo på banen – det gør vi altid, men nu endnu mere end før og det er så hyggeligt og rart, at have en og tale hest med, der går lige så meget op i det! Jeg gælder mig allerede til imorgen. Har også talt med jockeyeleven og hestene (her tænkes mest på Finish og Lights) har det godt! Kryds fingre for, at Finish måske helt uventet kunne vinde imorgen. Nej jeg ville ikke være til at styre på 17 tdr. land!:D Men bare han kommer hel og fin hjem, er jeg nu også glad. Nu må I ihvertfald have en god aften og god weekend! 🙂

2 thoughts on “Det går bare vejret holder

  1. Birgit – Ja det kan være noget irriterende nogengange, men det må vi tage med. Paraply fik jeg slet ikke brug for heldigvis. Det var som det ses på fotos det smukkeste vejr. Håber du fandt ud af det!

  2. Hej Deborah

    Ja,surt med de trælse stunder der er at trækkes med – føler med dig. Håber virkelig at det bliver en dejlig dag på banen imorgen:) God ide lige at smide paraplyen i lommen – så bliver der forhåbentlig ikke brug for den.Takker for mail:). Nu vil jeg lige finde ud af at bruge det du sendte. Tusind tak skal du rigtignok have:)

Der er lukket for kommentarer.